- 31 mei a.s.: Onbewust onbekwaam. Ken jij je risico's? | nevap.nl
Terug

31 mei a.s.: Onbewust onbekwaam. Ken jij je risico's?

zondag 21 mei 2017

Vastgoedbeheer vraagt anno 2017 meer en meer om beheersing van risico’s en daarmee periodieke inspecties en keuringen. In de praktijk blijkt echter dat er geen overzicht is waardoor in veel gevallen zaken niet of niet op tijd gekeurd en onderhouden worden. Hierdoor ontstaan ongewenste risico’s, wat zelfs kan leiden tot diverse claims.

Wat betekent dat voor jouw organisatie? Hoe is het daar geregeld? En waarom is dat zo belangrijk? Wat zijn de gevolgen als dit inderdaad niet (echt) op orde hebt? En vooral hoe kan het beter!

We vertellen je graag meer over risicobeheersing tijdens onze bijeenkomst op woensdag 31 mei a.s. tussen 11.00 en 11.45 uur. Om je de beste ervaring te bieden zijn interessante sprekers van o.a. Multi Corporation en Meeùs uitgenodigd die hun ervaringen met je delen. Zij gaan daarnaast in op diverse voorbeelden uit de praktijk, welke gevolgen dit had voor hun business, welke issues zij overwonnen en wat het hen opleverde om risico’s te beperken.

Geïnteresseerd? Meld je dan direct aan voor onze interactieve sessie op woensdag 31 mei tussen 11.00 - 11.45 uur. Of kom naar onze stand nr. 54, Hal 12 op de PROVADA. We praten je graag bij. Nog niet overtuigd? Dit is waarom je het niet wilt missen.

•    We delen de best practice van zowel Nederlandse als Internationale organisaties op het gebied van risicobeheersing.

•    Je weet hoe je je risico’s echt beheersbaar maakt en echt in control bent. 

•    Je hebt inzicht hoe je 10000 euro’s kunt besparen door slim technisch beheer.

•    Je kent de nieuwste tool NoClaims waardoor 24/7 zicht kunt houden op je portefeuille. 

•    Je kent je risico's en weet hoe je onnodige claims in de toekomst kunt voorkomen.

•    En onder alle deelnemers wordt een Quickscan t.w.v. 1000 euro verloot. Niet in de gelegenheid? Bezoek dan onze website www.noclaims.nl en neem gerust eens contact op.