- De businesscase van Duurzaam bestaand Vastgoed | nevap.nl
Terug

De businesscase van Duurzaam bestaand Vastgoed

vrijdag 15 mei 2020

De Goede Doelen Loterijen (Nationale Postcode Loterij, VriendenLoterij en BankGiro Loterij) steunen organisaties die werken aan een rechtvaardige en groene wereld. Dit doen zij vanuit in het meest duurzaam verbouwde pand van Nederland, aan de Beethovenstraat in Amsterdam. Dit pand heeft het hoogst haalbare certificaat voor duurzaam verbouwen gekregen: BREEAM Outstanding. Het pand is onder meer energie- en waterneutraal en wekt een deel van de elektriciteit op via PowerWindows en zonnepanelen. Binnen zorgen licht- en klimaatregulering voor een fijne werkomgeving. Al het afval wordt gescheiden en de WC’s gespoeld met hemelwater. Grote en kleinere duurzame innovaties zijn toegepast én zichtbaar gemaakt om anderen te inspireren om ook duurzaam te verbouwen. In het pand zit ook de Beethoven Studio, van waaruit op werkdagen Koffietijd en 5 Uur live wordt uitgezonden. Op de begane grond bevindt zich Osteria La Lotteria; een restaurant met een authentieke Italiaanse kaart.

Het doel van de bijeenkomst is laten zien hoe (aankomende) duurzaamheidsverplichtingen omgezet kunnen worden naar duurzaamheidskansen dankzij subsidies die de businesscase rond maken. Zoals dat ook gebeurd is in het gebouw van De Goede Doelen Loterijen. Zij presenteren u dan ook samen met Plus Projects en RPS Nederland in dit gebouw en in andere gebouwen de voorbeelden van aanknopingspunten, het momentum, de kansen, de inspanningen maar vooral de resultaten.  

Programma
9.00-10.00 uur ledenvergadering NEVAP
10.30-13.00 uur event De businesscase van Duurzaam bestaand vastgoed (incl rondleiding en lunch)
Het exacte invulling programma volgt

Locatie: Goede Doelen Loterijen, Beethovenstraat 200, Amsterdam
PE Punten Je ontvangt een digitaal deelnamecertificaat. Voor deelname aan dit event ontvang je 3 PE punten (NEVAP en Aedes) en 3 CPD uren (RICS).
Gratis deelname Voor leden van NEVAP zijn er geen kosten verbonden aan deelname. Voor overige belangstellenden  sturen we een factuur ter waarde van € 299,00 exclusief btw per persoon. Bij no-show zijn we genoodzaakt € 99,00 exclusief btw per persoon in rekening te brengen. Afmelden zonder kosten kan tot 5 werkdagen van te voren.

Aanmelden