- Green Buildings Event 2019 (NEVAP is partner) | nevap.nl
Terug

Green Buildings Event 2019 (NEVAP is partner)

donderdag 12 september 2019

Het thema van het Green Buildings Event 2019 is 'De Wereld in 2030'.

Als we weten wat er in 2030 gebeurt, weten we ook wat vandaag de no-regret maatregelen zijn. Deze maatregelen hebben hun effect nog steeds in 2030. Vandaag kun je kiezen uit honderden maatregelen van duizenden leveranciers. Wat kunnen we vandaag al doen om in 2030 de meeste impact te hebben? Gezondheid en kwaliteit in gebouwen, de energietransitie, mobiliteit en werkplekken: we hebben nog veel innovaties nodig om naar nul grondstoffen en duurzame gebouwen en woningen te gaan.

Het Green Buildings Event
Beleef het Green Buildings Event op donderdag 12 september 2019 van 13.00 - 17.30 uur bij het Spant!, een duurzame locatie te Bussum. Het belooft weer een bruisend evenement te worden met intrigerende keynotes en natuurlijk de ABN AMRO Innovation Challenge. Meer dan 40 Startups zullen tijdens de Innovation Challenge hun state-of-the art concepten, ideeën, producten of diensten presenteren, bijdragend aan de verduurzaming van gebouwen.

De ABN AMRO Innovation Challenge
Zoals hierboven al kort beschreven, zal ook dit jaar weer de ABN AMRO Innovation Challenge plaatsvinden tijdens het event. Na het grote succes van vorig jaar zullen gerenommeerde partijen met een pitch laten zien hoe met de nieuwste, beste en meest inspirerende ideeën en innovaties de bestaande bouw van Nederland verduurzaamd moet en kan worden.
U kunt de Innovation Challenge 2019 benutten om uw netwerk te vergroten en bezoekers te inspireren met uw visie op innovatie en duurzaamheid.
Tijdens deze challenge wordt er ruimte gegeven aan nieuwe ideeën en innovaties van start-ups, maar wordt ook de mogelijkheid gegeven aan al bestaande bedrijven om hun idee te pitchen.
De 5 beste gamechangers, disrupters en innovaties mogen tot slot in de Dragons Den hun pitch voor ervaren ondernemers houden. Uit deze 5 finalisten wordt uiteindelijk een winnaar gekozen, wie naar huis zal gaan met de Innovation Challenge Award 2019.

U kunt zich aanmelden via onderstaand aanmeldbutton óf via de website van NEVAPlid én organisator van het Green Building Event: CFP.

Aanmelden