- Hoe stuur jij 2021 in? | nevap.nl
Terug

Hoe stuur jij 2021 in?

donderdag 8 oktober 2020

Gezien de maatschappelijke verantwoordelijkheid en de aangescherpte maatregelen rondom het coronavirus vinden wij het niet verantwoord om de geplande bijeenkomst van donderdag 8 oktober door te laten gaan. We gaan dan ook in overleg met het Louwman Museum voor het verplaatsen van het event naar een alternatieve datum. 

Hoe stuur jij 2021 in?

NEVAP nodigt u uit voor het event Hoe stuur jij 2021 in? in het Louwman Museum in Den Haag. Het doel is simpel: Wij combineren kennis en netwerkrelaties op interactieve wijze en met 1,5 meter afstand. NEVAP stuurt je niet de grindbak in, maar zorgt dat je accelereert in deze onvoorspelbaar snel veranderende tijden.

Efficiënt of Effectief
U doet er alles aan om een gezonde en veilige (werk)plek te bieden. Dat gaat over zaken als goede ergonomie, afstand kunnen houden en ventilatie. Ook mentaal kan samen op 1,5 meter in een ruimte het nodige vragen van mensen. Zeker nu de huidige coronamaatschappij tot angst en stress kan leiden en een recessie om de hoek ligt. Dagelijks zijn we aan de slag met gebouwen efficiënt, duurzaam en innovatief te maken. Maar gevraagd wordt om garanties te geven over veilige en gezonde gebouwen. Hoe zorg je dat je goede keuzes maakt. Hoe bewijs je dat jouw aanpak effectief is? Stuur richting 2021 met een wendbare innovatiestrategie én  grip op (financiële en juridische) zaken. Meld je snel aan via de website. Er zijn maximaal 50 plekken beschikbaar in Den Haag, maar online is er uiteraard meer dan genoeg plek. 

Wat je mag verwachten:
• trends en ontwikkelingen over technologie, veiligheid, duurzaamheid, financierbaarheid, zorgvastgoed
• kennis van startups én beproefde technologie,
• asset- en portefeuillemanagement concepten,
• je spreekt inspirerende mensen en deelt praktijk ervaringen,
• je krijgt nieuwe inzichten en wisselt jouw kennis en expertise uit.

Wanneer: donderdag 8 oktober 
Tijd: 12.00 - 17.00 uur 
Locatie: Louwman Museum, Leidsestraatweg 57, 2594 BB Den Haag

PROGRAMMA:

12.30 - 13.15 uur  Inloop en lunch

13.15 – 13.30 uur  Grand Welcome, thema hoe stuur jij 2021 in?
Edwin van de Woestijne (managing director a.s.r. real estate en voorzitter NEVAP) en Ilja Werkhoven (directeur NEVAP)

13.30 – 14.10 uur Beleggen in de toekomst, welke impact heeft houtbouw en circulariteit
Wim Smit (sr. Project manager Syntrus Achmea Real Estate & Finance) en Wim van der Heide (Business Development Manager Sweco)We zien steeds meer grootschalige houtbouwprojecten ontstaan in Nederland. Wie investeertdaarin en waarom? Wat is nu werkelijk het voordeel? Wat is de impact op de exploitatiekosten? Wat verandert er en wat blijft gelijk? Welke modellen mag je wel of niet verwachten en wat zijn de ervaringen van onze buren in Noorwegen en Zweden? Vragen die Wim Smit en Wim van der Heide ieder vanuit hun eigen expertise zullen belichten.  

14.10 – 14.30 uur  Pauze

14.30 – 15.15 uur Garanties afgeven voor ventilatie, temperatuur en/of voor gezonde gebouwen
Hans Buitenhuis (managing partner DWA)
Hoe coronaproof is het gebouw? DWA is koploper om garanties over gezonde gebouwen, ventilatie en veilige werkplekken. DWA is betrokken bij de advisering van het outbreakmanagementteam. Hans Buitenhuis neemt ons mee in de vraag, kan je garanties afgeven als het gaat om gezonde gebouwen. Wat komt daarbij kijken en hoe bereik en behoud je een gezonde werkplek?

15.15 – 16.00 uur Sturen op huurders; welke juridische opties heb je
Advocaat Jesse Zijlma (partner Barentskrans) neemt ons mee. Want de klap als gevolg van de corona-pandemie gaat nog komen in de vastgoedmarkt. Door steunmaatregelen worden onvermijdelijke faillissementen uitgesteld. Hoe ga je om met een huurder die geraakt wordt? Bij wie komt de rekening te liggen en op welke manier kan het vrijkomende vastgoed toekomstbestendiger worden gemaakt. De wetgeving sluit nog niet aan bij de technische mogelijkheden en financieringsmodellen van nu en op toekomstige wetgeving kan je niet bouwen.Wat kan er al wel en waar liggen de mogelijkheden? 

16.00 – 16.30 uur Hoe snel accelereer jij? Een ronde langs de Formule 1 racecar collectie

16.30 – 17.00 uur 1,5 meter netwerkborrel

PE Punten Je ontvangt een digitaal deelnamecertificaat. Voor deelname aan dit event ontvang je 6 PE punten (NEVAP en Aedes) en 6 CPD uren (RICS).
Gratis deelname Voor leden van NEVAP zijn er geen kosten verbonden aan deelname. Voor overige belangstellenden sturen we een factuur ter waarde van € 399,00 exclusief btw per persoon. Bij no-show zijn we genoodzaakt € 199,00 exclusief btw per persoon in rekening te brengen. Afmelden zonder kosten kan tot 5 werkdagen van te voren.

Geen aanmelding meer mogelijk