- Innovatie Op Locatie 'TU/e' | nevap.nl
Terug

Innovatie Op Locatie 'TU/e'

vrijdag 13 oktober 2017

Datum: Dinsdag 10 oktober 2017
Tijd: 14.00 uur: Ontvangst, 14.30 uur: Innovatie Op Locatie, 16.45 uur: Rondleiding,
18.00 uur: Herfstbuffet

Locatie: TU/e, Lampendriessen, 5612 AH EINDHOVEN

PROGRAMMA
14.00 - 14.30 uur Ontvangst
14.30 - 14.45 uur Welkomstwoord door Michiel Kint, Commercieel Directeur bij
Van Wijnen (West) (dagvoorzitter)  
14.45 - 16.15 uur Trio presentatie door: 
• Veronique Marks, Directeur Corporate Real Estate bij TU/e
• Arno van den Thillart, Regiodirecteur bij Van Wijnen (Zuid) 
• William Swinkels, Directeur bij Unica Installatietechniek
16.15 - 16.30 uur Introductie van de rondleiding  
16.45 - 18.00 uur Rondleiding door het gerenoveerde hoofdgebouw van TU/e en een bezoek aan
de 3D betonprinter
18.00 - 19.00 uur Herfstbuffet

WAAR?
Na de Innovatie Op Locaties 'De Rotterdam' (september 2014), 'De Markthal' (januari 2015), 'Nationaal Militair Museum' (januari 2016) en ‘Liander te Duiven’ (juni 2016) is dit de vijfde NeVaP Innovatie Op Locatie op rij! Deze vindt plaats op de campus van de TU in Eindhoven.  

WAAROM DEZE MIDDAG?
Op de TU/e ontstaat het duurzaamste onderwijsgebouw ter wereld; Atlas. Met Atlas werd dit jaar de internationale BREEAM-award voor meest duurzame onderwijsgebouw in de categorie Education & Health gewonnen. Een award die het gebouw eer aandoet, want het is het eerste gerenoveerde onderwijsgebouw ter wereld met het BREEAM Outstanding certificaat. Atlas dateert uit 1963 en heeft een omvang van 44.500m2. Na de renovatie van het voormalige Hoofdgebouw van de TU/e, wordt het gebouw het onderkomen van de faculteiten Industrial Design, Industrial Engineering en Innovation Sciences, (staf)diensten, een foodcourt en restaurant en zijn er meerdere zalen en studieplekken aanwezig. Voorzien van een warmte- en koudeopslag (WKO), transparante gevels die het klimaat reguleren en een intelligent systeem met LED-verlichting, wordt de CO2-uitstoot van het gebouw met maar liefst 80% teruggedrongen. 
Atlas is hét icoon van de verduurzaming van de campus. Met de renovatie wordt er goed invulling gegeven aan de ambities van TU/e. Niet alleen op het gebied van duurzaamheid en innovatie, maar zeker ook op het gebied van uitstraling, identiteit, samenwerken, ontmoeten, multifunctionaliteit en flexibiliteit. Tijdens deze Innovatie Op Locatie leert u meer over het ontwerp en de realisatie van Atlas, maar ook over de selectiekeuze en het tot stand komen van de samenwerking tussen TU/e, Van Wijnen en Unica. De ervaringen vanuit deze drie partijen worden met u gedeeld. De realisatie is op dit moment in volle gang en uiteraard vormt de rondleiding een onderdeel van deze middag. Ook besteden we deze middag aandacht aan 3D-betonprinten en kunt u de 3D-betonprinter met eigen ogen zien. TU/e is immers de broedplaats van innovaties en daarmee ook van nieuwe technologieën. Het wordt een middag die volledig in het teken staat van duurzaamheid, innovatie en technologie.

PERMANENTE EDUCATIE?
U ontvangt een digitaal deelnamecertificaat, indien u de gehele middag heeft bijgewoond. Voor deelname ontvangt u 2 PE punten (NeVaP en Aedes) en 2 CPD uren (RICS). 

INSCHRIJVEN EN KOSTEN?
Voor NeVaP leden zijn er geen kosten verbonden aan deelname. De deelnamekosten voor overige belangstellenden bedragen € 199,00 exclusief btw per persoon. U kunt zich tot en met donderdag 5 oktober a.s. inschrijven via onderstaande aanmeldbutton. Bij no-show zijn wij genoodzaakt om een bedrag van € 75,00 exclusief btw per persoon in rekening te brengen. 

MEER INFORMATIE?
Voor meer informatie over deze middag kunt u contact opnemen met Janneke Wielaart, Event Manager, telefoon: 030-6585002 / 06-10419435 of e-mail: j.wielaart@nevap.nl.  

Geen aanmelding meer mogelijk