- Lunch, Ledenvergadering en Event ‘Talent Ontwikkeling’ met aansluitend het afscheid van Mariëlle Wieman | nevap.nl
Terug

Lunch, Ledenvergadering en Event ‘Talent Ontwikkeling’ met aansluitend het afscheid van Mariëlle Wieman

dinsdag 14 november 2017

Datum: Dinsdag 14 november a.s.

Tijd:
12.00-12.30 uur: Ontvangst met lunch     
12.30-13.30 uur: Ledenvergadering       
13.30-14.00 uur: Ontvangst deelnemers Event ‘Talent ‘Ontwikkeling’ en pauze deelnemers
Ledenvergadering       
14.00-17.00 uur: Event ‘Talent Ontwikkeling’       
17.00-19.00 uur: Speeches i.v.m. het afscheid van Mariëlle Wieman, met aansluitend borrel en
Italiaans buffet

Locatie:  Hoofdkantoor Sweco, De Holle Bilt 22, 3732 HM DE BILT

PROGRAMMA

Ledenvergadering
12.00 – 12.30 uur:
Ontvangst met lunch

12.30 – 13.30 uur:
Ledenvergadering 

13.30 – 14.00 uur:
Ontvangst deelnemers Event ‘Talent Ontwikkeling’ en pauze deelnemers

Event ‘Talent Ontwikkeling’
14.00 – 14.15 uur:
Welkomstwoord door Edwin van de Woestijne, Managing Director Commercieel Vastgoed a.s.r. vastgoed vermogensbeheer / Fund Director ASR Dutch Prime Retail Fund en bestuurslid van NeVaP met de portefeuille ‘Talent Ontwikkeling’, dagvoorzitter

14.15 – 15.45 uur:
Deel 1: Talent Ontwikkeling in de vastgoedsector
1. Inleiding door Norbert Bol, Director bij Sweco Capital Consultants
2. Pitch door Susan Hoornweg, Loopbaancoach bij a.s.r.
3. Pitch door Mark Wybenga, Senior Adviseur Talent Development & Recruitment bij Sweco 
4. Pitch door Ingrid Janssen, Associate Professor bij TIAS en Partner bij Republiq
5. Pitch door Naomi Koppens, Junior Real Estate Advisor bij JLL en winnaar van de eerste NeVaP Groene Appel voor ‘Beste Young Professional’.

15.45 – 16.15 uur:
Pauze      

16.15 – 17.00 uur:
Deel 2: Workshop ‘Talent Ontwikkeling’
Carina Benninga, executive coach / directeur bij Bureau Benninga en voormalig olympisch tophockeyster

Afscheid van Mariëlle Wieman
17.00 – 17.15 uur:
Speeches i.v.m. het afscheid van Mariëlle Wieman, Directeur van NeVaP

17.15 – 19.00 uur:
Afscheidsborrel en Italiaans buffet 

WAAROM DIT EVENT?
Deze middag staat in het teken van ‘Talent Ontwikkeling’, de nieuwe bouwsteen van het NeVaP Huis per 1-1-2017. Wij onderscheiden hierbij drie groepen: de young professionals, de professionals én de werkgevers in de vastgoedsector. Belangrijke vraagstukken die tijdens ons event aan de orde komen, zijn:
Welke nationale en internationale ontwikkelingen & trends hebben impact op de rol en functie van vastgoedprofessionals op weg naar 2025? 
Wat doen a.s.r. en Sweco als werkgever om (young) professionals te werven én te behouden? Welke competenties van vastgoedprofessionals zijn wat hen betreft toekomstbestendig? 
Hoe anticipeer je als onderwijsinstelling op de veranderende wensen van, én de eisen aan vastgoedprofessionals? Hoe overtuig je hen om aan (permanente) educatie te (blijven) doen? 
Wat zijn de verwachtingen van young professionals t.a.v. (toekomstige) werkgevers in de vastgoedsector?                                              

WAAR?
Ons event vindt plaats in het prachtige hoofdkantoor van Sweco (NeVaP Innovatie Partner) in De Bilt, op de unieke locatie ‘Landgoed Houdringe’! Huize Houdringe heeft diverse eigenaren gekend en een aantal verbouwingen achter de rug. De laatste eigenaar was baron van Boetzelaer, die het landgoed in 1954 verkocht aan Grontmij. Eind 2016 en begin 2017 is ‘de Oranjerie’ helemaal opgefrist en opnieuw ingericht. Net als de andere locaties van Sweco Nederland is ‘de Oranjerie’ nu volledig ingericht op flexwerken. De tuin is ontworpen door de beroemde architect J.D. Zocher; een combinatie van een Engelse en Franse landschapstuin.

LEDENVERGADERING
Voorafgaand aan het event vindt de NeVaP Ledenvergadering plaats. In deze vergadering staan o.a. het Jaarplan 2018 en de Begroting 2018 geagendeerd. Circa een week van tevoren ontvangt u de agenda en bijbehorende stukken per mail. Uw aanwezigheid bij deze vergadering stellen wij erg op prijs! Vanaf 12.00 uur staat er een lekkere lunch voor u klaar.

PERMANENTE EDUCATIE?
U ontvangt een digitaal deelnamecertificaat, indien het gehele event heeft bijgewoond. Voor deelname aan deze middag ontvangt u 3 PE punten (NeVaP en Aedes) en 3 CPD uren (RICS).

INSCHRIJVEN EN KOSTEN?
Voor NeVaP leden en hun collega’s zijn er geen kosten verbonden aan deelname. U kunt zich tot en met donderdag 9 november a.s. aanmelden voor deze middag via dit formulier. De deelnamekosten voor overige belangstellenden bedragen € 199,00 exclusief btw per persoon. Bij no-show zijn wij genoodzaakt om een bedrag van € 99,00 exclusief btw per persoon in rekening te brengen.

AFSCHEID DIRECTEUR 
Na ruim 10 jaar directeur te zijn geweest, vertrekt Mariëlle Wieman per 1 december a.s. bij NeVaP. Zij geeft aan toe te zijn aan een nieuw hoofdstuk in haar carrière. Mariëlle heeft er voor gezorgd dat NeVaP is uitgegroeid tot wat het nu is, hét toonaangevende kennis- en innovatieplatform in de vastgoedexploitatie sector. Zij heeft haar werk in de afgelopen jaren met heel veel passie en plezier gedaan en haar bijdrage geleverd aan de groei, professionalisering en positionering van NeVaP. 

Wij nodigen u van harte uit voor het afscheid van Mariëlle Wieman met borrel en Italiaans buffet!

MEER INFORMATIE?
Voor meer informatie over deze middag kunt u contact opnemen met Janneke Wielaart, Event Manager, telefoon: 030-6585002 / 06-10419435 of e-mail: j.wielaart@nevap.nl

Geen aanmelding meer mogelijk