- Naomi Koppens over het winnen van de Groene Appel voor 'Beste Young Professional 2017' | nevap.nl
Terug

Naomi Koppens over het winnen van de Groene Appel voor 'Beste Young Professional 2017'

vrijdag 24 november 2017

Tijdens het feestelijke NeVaP Innovatie Diner op vrijdag 31 maart jl. reiken wij bij Dinner in Motion in The Wall in Utrecht de eerste Groene Appels uit. Gedurende het jaar vragen wij de winnaars naar hun ervaringen nadat ze deze mooie prijs in ontvangst mochten nemen.

Hieronder lees je de ervaringen van Naomi Koppens, Groene Appel voor 'Beste Young Professional' 2017.

 
1. Wat vind je van NeVap?
NeVaP is in mijn ogen een professionele organisatie, gericht op belangrijke thema’s in de vastgoedsector waaronder innovatie en duurzaamheid. Persoonlijk vind ik het erg leuk dat er zoveel diverse personen en bedrijven zijn aangesloten bij NeVap, van studenten en docenten tot beleggers en vastgoedmanagers. 


2. Wat vind je van het NeVaP Innovatie Diner op 31 maart jl. Wat is je opgevallen?
Het concept van Dinner in Motion in The Wall in Utrecht maakte het zeker een innovatief diner. De meest prachtige beelden verschenen om je heen en op de tafel, waarbij het Meisje met de parel het meest is bijgebleven. Doordat we met een relatief kleine groep mensen waren en we een keer van plek hebben moeten wisselen, was het diner erg persoonlijk en had je de kans om met iedereen even te praten.


3. Wat heeft het winnen van de groene appel jou gebracht?
Heel veel nieuwe interessante connecties, waarmee ik mijn netwerk heb kunnen verbreden binnen de vastgoedsector.


4. Wat was voor jou het leukste aan het winnen van de groene appel?
Het kwam als een totale verassing. Ik heb hier zoveel positieve reacties op ontvangen, wat me erg vereerd en trots heeft gemaakt dat ik deze prijs heb mogen ontvangen. 


5. Waar zou de winnaar van de groene appel beste young professional 2018 aan moeten voldoen? Wat is jouw advies?
Het hebben behaald van minimaal 40 ECTS-credits op het gebied van vastgoedexploitatie EN een 8,5 of hoger hebben behaald voor de geschreven afstudeerscriptie. Uiteraard is het mogelijk dat meerdere kandidaten voldoen aan bovenstaande punten. Deze potentiële winnaars van de Groene Appel zouden een debat met elkaar kunnen voeren gericht op een thema wat aansluit bij NeVap om een uiteindelijke welverdiende winnaar te kiezen.