- NeVaP Innovatie Diner | nevap.nl
Terug

NeVaP Innovatie Diner

vrijdag 31 maart 2017

Datum: Vrijdag 31 maart a.s.

Tijd: 17.00 uur: Ontvangst, 17.30 uur: Aanvang, 18.30-20.30 uur: Innovatie Diner,
        20.30-21.30 uur: Afsluiting 

Locatie: Dinner in Motion (The Wall), Hertogswetering 183 (P1), 3543 AS UTRECHT


PROGRAMMA

17.00 - 17.30 uur:
Ontvangst in de Lounge Bar 

17.30 - 18.15 uur:
Welkomstwoord en inleiding van het NeVaP Innovatie Diner door Mariëlle Wieman,  directeur van NeVaP 

Presentatie over het innovatieve concept ‘Dinner in Motion’ door Bram van der Vorst, directeur/eigenaar van ‘Dinner in Motion’ 

Uitreiking van de ‘Groene Appels’ voor o.a. de ‘Beste Locatie’ en de ‘Beste Spreker’   
door Mariëlle Wieman, directeur van NeVaP

18.15 - 18.30 uur:
Korte pauze

18.30 - 20.30 uur:
Zes gangen diner                                     

Vooraf: Molensteen breekbrood met roomboter, zeezout, crazy pea en een olie van olijf in pipet 

1e gerecht: Vegan springrol met een oosters sausje in bolglaasje en kroepoek 
2e gerecht: Small delights van longhaastartaar, gerookte zalm, crème van avocado, emulsie van mierikswortel, knolselderij chips en een dragonmayonaise 
3e gerecht: Gebakken scholfilet met kleine kokkeltjes, gestoofde ui, zeekraal en gebrande boter 
4e gerecht: Diamanthaas met een jus van zwarte knoflook en gevulde portobello met duxelles van bospaddenstoelen en truffel, shi-take paddenstoel, aarde van  crêpes en een eetbaar viooltje 
5e gerecht: It`s not what it is! Dessert in blik, met aardbei gevulde ‘tomaat’, aarde van cacao, hangop en een bolletje vanille ijs 
6e gerecht: Het meisje met de ‘Parel’

20.30 - 21.30 uur:
Afsluiting van het NeVaP Innovatie Diner met koffie en thee in de Lounge Bar 


SPREKERS

Drs. Mariëlle Wieman RAE is directeur van NeVaP. Zij is hoofd- en eindredacteur van het boek 'Vastgoedexploitatie' (Noordhoff Uitgevers, juni 2016), het vervolg op het succesvolle ‘Handboek Vastgoedmanagement’ (Noordhoff Uitgevers, juni 2010). Beide boeken zijn verplichte literatuur aan hogescholen en universiteiten en een belangrijk naslagwerk voor professionals. Mariëlle heeft Bedrijfskunde gestudeerd aan de Erasmus Universiteit Rotterdam en is Registered Association Executive (RAE), erkend verenigingsdirecteur.

Bram van der Vorst is conceptbedenker en producent van ’Dinner in Motion’. Bram heeft veel ervaring opgedaan met grote beeldprojecties, met name voor bedrijfsevenementen. Hij vond het jammer dat deze techniek ontoegankelijk bleef voor particulieren. Van hieruit is het idee ontstaan om de technologie te ontsluiten voor iedereen, in combinatie met top eten en drinken. Een totaalbeleving zoals die nog niet eerder is vertoond in Nederland.


EVENT: INNOVATIE DINER

Wij introduceren dit jaar een nieuw event in aanvulling op onze maandelijkse kennis en innovatie events; het eerste NeVaP Innovatie Diner! Deze unieke avond is speciaal bedoeld om de contacten tussen de leden te versterken in een bijzonder innovatieve omgeving met een culinair hoogstaand zes gangen diner! 

Voorafgaand aan het spraakmakende diner zal Bram van der Vorst, directeur/eigenaar van Dinner in Motion een inspirerende presentatie verzorgen over de uitdagingen, die hij in het combineren van beleving, innovatieve technologieën, horeca en vastgoed is tegengekomen. 
Aansluitend zal Mariëlle Wieman, directeur van NeVaP, de eerste ‘Groene Appels’ van NeVaP uitreiken voor o.a. ‘Beste Locatie’ en de ‘Beste Spreker’.

Deze avond is een culinaire beleving, waarbij we in een 360 graden digitaal theater worden meegenomen naar diverse, zeer uiteenlopende omgevingen. Gezeten aan een lange tafel gaan we op reis langs onder andere het casino, de onderwaterwereld en de kunstwerken van wereldberoemde Hollandse meesters. Wilt u alvast een voorproefje van deze bijzondere NeVaP avond, bekijkt u dan dit filmpje!


LOCATIE: THE WALL; DINNER IN MOTION The Wall, Utrecht

Op 1 december jl. was de lancering van Europa's grootste virtuele diner ervaring Dinner in Motion in The Wall in Utrecht. Dinner in Motion was het eerste niet-retail bedrijf, dat zich in The Wall vestigde. De onderneming kreeg letterlijk een lege ruimte van 2.300 m2. The Wall werd in 2008 opgeleverd, maar had voornamelijk door de crisis moeite om een groot deel van de in totaal 63.000 m2 te verhuren.


INSCHRIJVEN EN KOSTEN?

Het NeVaP Innovatie Diner is bestemd voor NeVaP leden. U mag één introducé – belangstellende voor het NeVaP lidmaatschap – meenemen. Introducés dienen te voldoen aan onze lidmaatschapscriteria. 
De deelnamekosten bedragen € 50,00 exclusief btw per persoon voor u én voor uw introducé. U kunt zich tot en met dinsdag 28 februari a.s. inschrijven via onderstaande aanmeldbutton. LET OP! Deelname is op volgorde van ontvangst van uw inschrijving! Bij no-show zijn wij genoodzaakt om € 50,00 exclusief btw per persoon in rekening te brengen. Uiteraard kunt u bij verhindering een collega in uw plaats laten deelnemen.


MEER INFORMATIE?

Voor meer informatie over het NeVaP Innovatie Diner kunt u contact opnemen met Janneke Wielaart, Event Manager, telefoon: 030-6585002 / 06-10419435 of e-mail: j.wielaart@nevap.nl.  

Geen aanmelding meer mogelijk