- NEVAP organiseert 3 Events op PROVADA: KOMT U OOK? | nevap.nl
Terug

NEVAP organiseert 3 Events op PROVADA: KOMT U OOK?

dinsdag 5 juni 2018

Van 5 t/m 7 juni ontmoeten we u graag in ons NEVAP Innovatie Huis op de PROVADA. Samen met 9 aangesloten partners organiseren we diverse activiteiten. Waaronder de events die vallen onder de noemer “Vastgoedexploitatie-theater”:  

Dinsdag 5 juni: ‘Wonen in 2030, groen, gezond en gasloos” (mede georganiseerd door NL Greenlabel, REBO, Unica Energy Solutions)
Het realiseren van gasloos en gezond wonen in 2030 is haalbaar en kan zelfs versneld worden. In 5 stappen brengen REBO, Unica Energy Solutions en NL Greenlabel de realisatie in praktische stappen en oplossingen samen. Hoe zorgt u voor een integrale groenvoorziening op, rond en in jouw woning? Hoe kunt u comfortabel gasloos wonen met minimale overlast voor bewoners? En hoe zorgt u dat de woning gezond is voor de bewoner, maar ook gezond exploitabel is? Vandaag vanuit het NEVAP Innovatiehuis laten REBO, Unica Energy Solutions en NL Greenlabel met hun expertise zien dat groen, gezond en gasloos wonen een ambitie is die praktisch realiseerbaar is. Aansluitend kunt u in het NEVAP Innovatiehuis verder discussiëren. Daar kunt u de bestaande ervaringen verder delen en u laten informeren hoe u van ambitie naar uitvoering gaat.
Meld u aan via deze link

Woensdag 6 juni: “Beheersen risico’s, claims voorkomen, effectief herstel! Succesfactoren voor een hoge klantwaarde” (mede georganiseerd door RPS, NoClaims, CED)
Bij vastgoedexploitatie is voortdurend zorg en aandacht nodig voor het voorkomen en beheersen van risico’s voor de gebruikers. Dit omdat het moet vanuit wet- en regelgeving, maar ook omdat het waarde toevoegt aan het vastgoed. Maar, waar moet u dan allemaal voor zorgen en waarom? Met welke prioriteit pakt u dit dan aan? Alleen om claims te voorkomen? ….of? Welke aanpak, werkwijzen, systemen en tools kunnen u hierbij van dienst zijn? Wanneer is succes verzekerd? Wat heeft u er zelf aan? Wilt u meer weten en samen met onze NEVAP leden in discussie gaan? Zorg dan dat u erbij bent tijdens de ‘Lagerhuis’ discussie op de PROVADA naast het NEVAP Innovatiehuis. Vandaag vanuit het NEVAP Innovatiehuis laten RPS, NoClaims en CED met hun expertise de exploitatie succesfactoren voor een hoge klantwaarde zien. Aansluitend kunt u met alle aanwezige leden van NEVAP verder discussiëren, leren van de bestaande ervaringen en u laten informeren hoe u uw ambitie realiseert.   
Meld u aan via deze link

Donderdag 7 juni: “Duurzaam exploiteren; niet parkeren maar realiseren” (mede georganiseerd door Priva, Spark, Tsavo)
Kent u dat: u moet duurzaam, u moet economisch rendabel en natuurlijk moet u aansluiten op de toekomstige woon en leeftrends. Exploitanten en woningcorporaties staan voor uitdagingen die een integrale oplossing vragen. Hoe verbindt u de veranderende leefwijze en mobiliteit met de uitdaging van parkeren (parkeernormen en herontwikkeling), groen in en op uw vastgoed en voldoet u of overtreft u de minimale duurzaamheidslabels op een praktische wijze? Vandaag vanuit het NEVAP Innovatiehuis laten Priva, Spark en Tsavo met hun expertise zien dat Duurzaam Exploiteren goed te realiseren is. Aansluitend kunt u in het NEVAP Innovatiehuis verder discussiëren. Daar kunt de bestaande ervaringen verder delen en u laten informeren hoe u uw ambitie praktisch realiseert.      
Meld u aan via deze link

Geen aanmelding meer mogelijk