- NEXPLOIT Business Bootcamp 1; Een slim gebouw staat op een slimme locatie | nevap.nl
Terug

NEXPLOIT Business Bootcamp 1; Een slim gebouw staat op een slimme locatie

donderdag 18 juni 2020

Een slim gebouw staat op een slimme locatie NEXPLOIT Bootcamp 1: Donderdag 18 juni 15.30 – 17.00 uur Aanmelden via de knop onderaan deze pagina

15.30 uur Wilfred van der Plas DWA SMARTBuilding/Digital Twin in de praktijk. In SMARTBuilding/Digital Twin in de praktijk worden de begrippen smart building, digital twin, smart contract, cognitief, connected etc toeglicht. Vind de uitwerking van de vraag waarom vastgoed te digitaliseren en de toegevoegde waarde ervan in cijfers. Welke elementen maken een gebouw en hoe leg je fundament voor een slim gebouw. Het geheel wordt omlijst met use cases en voorbeeld uit de praktijk. Als laatste wordt de vraag beantwoord of elk gebouw slim kan zijn. Met SMARTBuilding/Digital Twin in de praktijk verrijkt u uw kennis van slimme gebouwen en hoe deze in uw praktijk te vertalen.

16.15 uur Ed van Savooyen: partner SPARK Parkeren: Is een duurzame benadering van de mobiliteitsopgave waardevol? Duurzame mobiliteit vraagt om anders te kijken naar de bereikbaarheid van onze vastgoedobjecten en het (mobiliteits)gedrag van de gebruikers van die objecten. Maar wat moet er dan gebeuren en levert dat dan op? Alleen maar gedoe of gaan we echte vruchten plukken? U wordt meegenomen hoe u naar deze opgave kunt kijken en krijgt aangereikt wat de voor- en nadelen daarvan zijn. ruimtelijk, financieel en organisatorisch. Laat je uitdagen om anders te kijken. 


De andere bootcampsessies in deze serie zijn:
Aan welke knoppen kan jij draaien om gebouwen toekomstbestendig te houden

NEXPLOIT Bootcamp 2: Donderdag 25 juni 15.30 – 17.00 uur
Assetmanagement: welke normen zijn in ontwikkeling
Energietransitie: energieleverende gebouwen in de bestaande bouw

Wat zijn de toekomstige exploitatie uitdagingen. 
NEXPLOIT Bootcamp 3: Donderdag 2 juli 15.30 – 17.00 uur
Circulariteit/Materials: hoe zorg je dat jouw exploitatie rond komt
Houtbouw: welke impact heeft houtbouw op het huidige asset en portefeuillemanagement

NEVAP’s Summerschool & MOVECAMP
Vrijdag 18 september van 9.30 – 15.30 uur (locatie ntb)
Voor alle trends en ontwikkelingen (cities, buildings, health&safety, energy, materials, business & Asset-and Porpertyservices) bieden we de nieuwste inzichten én zorgen we dat jouw kennis zich verder ontwikkeld in een MOVE Camp. 

Geen aanmelding meer mogelijk