- NEXPLOIT Business Bootcamp 2; Aan welke knoppen kan jij draaien om gebouwen toekomstbestendig te houden | nevap.nl
Terug

NEXPLOIT Business Bootcamp 2; Aan welke knoppen kan jij draaien om gebouwen toekomstbestendig te houden

donderdag 25 juni 2020

[DE AANMELDKNOP TREFT U ONDERAAN DE TEKST AAN]

NEVAP Business Bootcamp 2; Aan welke knoppen kan jij draaien om gebouwen toekomstbestendig te houden

Wanneer:
donderdag 25 juni
Tijd: 15.30-17.00 uur 
Online: Dit webevent wordt gehouden in www.Bluejeans.com. In de ontvangstbevestiging ontvang je instructies over deze tool, zodat de bijeenkomst interactief en soepel verloopt. 

Komen de strategische doelen voor vastgoed in de praktijk maar mondjesmaat terug? Duurt het te lang voor het effect zichtbaar is van het beleid? Is op een andere wijze richting geven aan de vastgoedportefeuille wenselijk, zodat sturen met assets mogelijk wordt? Samen verkennen we de weerbarstige werkelijkheid tussen strategische-, tactische- en operationele ambities, behoeften, kaders en werkwijzen in de vastgoedportefeuille. Je ontvangt tools, hoe de tactische laag de brug kan slaan tussen strategie en operatie. Door de gemeenschappelijke taal te spreken én werkwijzen/processen op te stellen die helpen de juiste vragen te beantwoorden. Tevens kijken we vooruit hoe de nieuwe norm ‘NEN 8026 Beleidskader beheer gebouwde omgeving’ hier invulling aan kan geven.

Onze sprekers tijdens het webinar:

John Verhoeven, De Vastgoedstuurman

Johan Smit, RPS 

Dit webinar geeft jou de mogelijkheid om je kennis te delen én van elkaar te leren, zodat je beter richting kunt geven aan het realiseren van je doelen voor een duurzame instandhouding van de Vastgoedportefeuille! Wij zien jouw aanmelding graag tegemoet. Geen aanmelding meer mogelijk