- Nieuwe Look & Feel NEVAP | nevap.nl
Terug

Nieuwe Look & Feel NEVAP

maandag 22 januari 2018

De wereld ontwikkelt zich razendsnel. Ook ons platform is de afgelopen jaren veranderd.
Dit jaar bestaan we 15 jaar en mede daarom vonden we het tijd om een nieuwe Look & Feel voor NEVAP te ontwikkelen.

Vandaag is op onze website het nieuwe logo te zien en de komende weken kom je dit in al onze communicatie tegen.

 

 

Waarom veranderen?

We zijn een platform en zetten ons in voor kennisoverdracht en innovatie. Dus we willen blijven vernieuwen. Met onze nieuwe Look & Feel willen we onze uitstraling versterken. We willen onze communicatie moderniseren en eigentijdser maken. Dat zit ‘m in lettertypes, maar ook hoe we met onze leden communiceren. Vooral het persoonlijke speelt daarin een grote rol. We vonden het tijd voor een nieuw logo dat modern, fris en strak is; maar wel met persoonlijke/menselijke touch erin verwerkt. 

Ons nieuwe logo met beeldmerk

De visual in het logo versterkt het merk NEVAP. Dat niet alleen, het staat ook echt ergens voor. Hieronder leest u wat wij met onze nieuwe Look & Feel willen uitstralen.

  • Als basis voor het nieuwe beeldmerk is een grafische weergave van de hersenen gebruikt; in de hersenen zit kennis en van daaruit ontstaan vernieuwende en innovatieve ideeën. 
  • In deze weergave is de letter “i” verwerkt welke staat voor: innovatie, inspiratie en informatie. 
  • De verschillende lijnen zijn op een organische manier met elkaar verbonden wat het netwerk en de mensen (hand-in-hand) symboliseert. 
  • De op- en aflopende lijnen vormen tezamen een dak/gebouw – versterkt door de lijnen erboven. 
  • Het woord NEVAP staat in een eigentijds lettertype waarbij de E en de A de vloeiende lijnen van de V volgen. 
  • De kleuren blauw en groen zijn gekozen vanwege het vertrouwen en de rust die ze uitstralen. Blauw staat tevens voor autoriteit en kennis.

Vanaf nu zullen we onze nieuwe Look & Feel gebruiken. Onveranderd is natuurlijk de ambitie om onze leden zo goed mogelijk te inspireren en informeren. Met een frisse blik en op een moderne manier.