- Onderneem in 2020 Nieuwjaarsevent | nevap.nl
Terug

Onderneem in 2020 Nieuwjaarsevent

donderdag 16 januari 2020

Waar gaat het over?
Wat onderneem jij in 2020? Er treden nieuwe spelers toe op de markt en hoe ga jij daar mee om? Hoe betreden zij succesvol een overvolle markt? Welke trends en ontwikkelingen staan je te wachten? Welke hotspots zijn er in Nederland? Welke prijzen zijn er te winnen? Ik kan je vast verklappen: Ondernemen in 2020 kan niet zonder IoT, maar vraagt zeker meer dan technologie alleen. En zoals je gewend bent gaan we interactief aan de slag. Het komt allemaal aan bod in het overvolle Nieuwjaarsevent van NEVAP.

De sprekerwiebe van den ende amsterdam tinto
Wiebe van den Ende schrijft en regisseert films, VR-films, reclames en B2B sales-video’s. Als filmmaker heeft hij diverse prijzen in de wacht gesleept. Zijn laatste VR-film is bijvoorbeeld begin dit jaar op het prestigieuze SXSW festival in Austin Texas in première gegaan en toert op dit moment nog over de wereld van festival tot festival. Meerdere malen heeft hij o.a. op de loper van Cannes gestaan. Mocht je denken dat gezicht dat ken ik wel, dat zou kunnen. On stage bij Lowlands en Paradiso heeft hij als zanger van de band Smogus en later 2days on Milk groot publiek in beweging gekregen. 
Naast dit creatieve werk is hij succesvol ondernemer.
Wiebe is de oprichter en drijvende kracht achter Amsterdam Tinto: Een ‘High quality, low alcohol wine drink’ die sinds de lancering begin dit jaar de horeca van Amsterdam aan het veroveren is. Wiebe neemt ons mee in het ondernemen in 2020. Hoe hij als buitenstaander, niet-horecaman, Amsterdam Tinto Amsterdam, de moeilijkste markt van Nederland, binnen krijgt. 
Op welke wijze zet je een nieuw product in een bestaande en overbevolkte markt? De lessen die hij leert over het betreden van een voor hem nieuw terrein, welke waarden uit zijn filmwereld hij heeft mee genomen en welke horeca-wetten hij onbewust heeft weten te veranderen. Lessen die we graag transporteren naar de exploitatie van vastgoed. Met welke onbewuste aannames komen nieuwkomers in aanraking? Kunnen we onszelf opnieuw uitvinden? Wie of wat heb je daarvoor nodig?

Uitreiking Groene Appel
Ook dit jaar reiken we weer een Groen Appel uit aan de beste student, de beste spreker en natuurlijk aan een bijzonder NEVAPlid. Hef jij het glas mee op deze toppers?
Innovatietrein 2020
Welke ontwikkelingen zijn er gaande bij de leden van 2020. De innovatietrein brengt je snel up to speed. 
De hotspots in townColliers International Stadionplein 14
Van Citroën garage tot hotspot. We zijn op een zeer bijzondere plek. Colliers International vertelt ons het verhaal achter deze locatie en de bewoners van de voormalige garage. Welke andere plekken in Nederland worden gegarandeerd hotspots?

Datum:  donderdag 16 januari 2020 
Tijd:       15.30 - 20.00 uur (inclusief working networkdiner)
Locatie:  Colliers International, Stadionplein 14, Amsterdam 

Aanmelden