- Ondernemerstafel NEVAP van kans naar commercie | nevap.nl
Terug

Ondernemerstafel NEVAP van kans naar commercie

donderdag 16 april 2020

Door de continue innovatie en versnelling van nieuwe bedrijfsmodellen, ontstaan er steeds meer kleinere bedrijven die snel inspelen op de veranderende vraag van klanten. Hoe maak je meer impact én haal je meer rendement uit een beurs zoals PROVADA. Of uit het netwerk van NEVAP. Meld je aan voor deze ‘Ondernemerstafel’ via de aanmeldknop onderaan deze pagina.

Datum : 16 april 2020
Tijden : 15:00 uur-17.30 uur met Anti-File Buffet 17:30 tot 19:00 uur
Locatie: Kantoor NEVAP, Godebaldkwartier 64 te Utrecht
Thema : “Ondernemerstafel, van kans naar commercie” 

WAT, WAAROM, VOOR WIE EN WAAR
Samenwerkingsgericht, wendbaar en vaak werkend vanuit expertise. Door de continue versnelling van nieuwe bedrijfsmodellen spelen kleinere bedrijven snel in op de veranderende vraag van klanten. Kleinere organisaties, zzp’ers en StartUps zijn daarom belangrijke ledengroepen van NEVAP. Tijdens de NEVAP ‘Ondernemerstafel’ brengen wij u bij elkaar met als doel uw onderlinge netwerk te versterken en aan de hand van uw eigen ervaringen, ontwikkelingen en trends kennis uit te wisselen over efficiënte bedrijfsvoering. De NEVAP ‘Ondernemerstafel’ is een op maat georganiseerde bijeenkomst die voorziet in de behoefte van een groot aantal NEVAP leden om elkaar beter te leren kennen en om op strategisch en tactisch van gedachten te kunnen wisselen. Deze schaalniveaus gaan hand in hand bij kleinere ondernemingen, zelfstandigen en startups. Daarom verdient dat extra aandacht. De centrale vraag van deze bijeenkomst is dan ook: Hoe kan je als kleinere organisatie naast kennisdelen ook commercieel rendement behaald tijdens een beurs als PROVADA of uit het netwerk van NEVAP. Deze NEVAP ‘Ondernemerstafel’ is bedoeld voor kleine organisaties, start-ups en ZP leden en vindt plaats in het WerkCafé van het NEVAP kantoor.

PROGRAMMA
15.00- 15.15 uur Ontvangst met koffie/thee en taart op het NEVAP kantoor
15.15-15.25 uur Inleiding door bestuurslid Jan-Maarten Elias, EnergyBridge
15.25-15.45 uur Kennismakingsronde, verdiepen van elkaars expertise en business
15.45-16.00 uur Korte pauze 
16.00-17.30 uur Interactieve presentatie “Show don’t tell, van kans naar commercie”
17.30-19.00 uur Anti-File Buffet

SPREKER

Govert-Henk Mijnders (directeur degaat) is veel gevraagd
spreker en geeft commerciële trainingen. Daarbij is het uitgangspunt het echt realiseren van de strategie van een bedrijf. Hij traint standbemensing op beurzen, winkelpersoneel en sales-, en accountmanagers. Deze keer gaat hij dieper in op de vraag: Hoe kan ik als zzp-er of kleinere organisatie écht rendement halen uit PROVADA of NEVAP. We gaan op zoek naar ‘de stap verder’. Met passie voor commercie daagt Govert-Henk je uit om jouw comfortzone te verlaten. Vertoon geen standaard gedrag, maar oefen met eenvoudige en snel toepasbare technieken. Govert-Henks missie: vanuit jouw bedrijfsstrategie succes zichtbaar maken wat leidt tot meetbare resultaten. Wat je doelen dan ook zijn.

LOCATIE: Kantoor NEVAP, Godebaldkwartier 64 te Utrecht (zie routebeschrijving)
Sinds 1 februari 2019 is NEVAP, samen met Tsavo gehuisvest op de 9e verdieping van Cluetinckborch. Volledig gerestyled en in een inspirerende omgeving boven het winkelhart van Nederland, werken we middenin één van de grotere binnenstedelijke herontwikkelingen van Nederland. Ook heeft het kantoor zelf een geschiedenis; zo diende het kantoor lange tijd als klooster van de zusters van de Eucharistie, wiens onderkomen in de jaren ‘70 moest wijken voor de bouw van Hoog Catharijne. 

PE PUNTEN 
Je ontvangt een digitaal deelnamecertificaat. Voor deelname aan dit event ontvang je 2 PE punten (NEVAP en Aedes) en 2 CPD uren (RICS).

GRATIS DEELNAME
Voor leden van NEVAP zijn er geen kosten verbonden aan deelname. Voel je vrij om gratis zakelijke relaties (werkzaam zijn in de vastgoedexploitatie) uit jouw netwerk uit te nodigen. Voor overige belangstellenden sturen we een factuur ter waarde van € 109,00 exclusief btw per persoon. Bij no-show zijn we genoodzaakt € 59,00 exclusief btw per persoon in rekening te brengen. Afmelden zonder kosten kan tot 5 werkdagen van te voren. Indien er minder dan 10 deelnemers zich aanmelden gaat de bijeenkomst niet door. 

SPREKER

Govert-Henk Mijnders geeft commerciële trainingen. Daarbij is het
uitgangspunt het echt realiseren van de strategie van een bedrijf. Hij traint
standbemensing op beurzen, winkelpersoneel en sales-, en accountmanagers.

Deze keer gaat hij dieper in op de vraag: Hoe kan ik als ZPer of kleine
organisatie écht rendement halen uit PROVADA of NEVAP.

We gaan op zoek naar ‘de stap verder’. Met passie voor
commercie daagt Govert-Henk je uit om jouw comfortzone te verlaten. Vertoon
geen standaard gedrag, maar oefen met eenvoudige en snel toepasbare technieken.


Govert-Henks missie: vanuit jouw bedrijfsstrategie succes zichtbaar maken wat
leidt tot meetbare resultaten. Wat je doelen dan ook zijn.

LOCATIE:

Kantoor NEVAP, Godebaldkwartier 64 te Utrecht (zie routebeschrijving op
de website)

Sinds 1 februari 2019 is NEVAP, samen met Tsavo gehuisvest
op de 9e verdieping van Cluetinckborch. Volledig gerestyled en in een
inspirerende omgeving boven het winkelhart van Nederland, werken we middenin
één van de grotere binnenstedelijke herontwikkelingen van Nederland. Ook heeft
het kantoor zelf een geschiedenis; zo diende het kantoor lange tijd als
klooster van de zusters van de Eucharistie, wiens onderkomen in de jaren ‘70
moest wijken voor de bouw van Hoog Catharijne.

Aanmelden