- Ontbijtsessie: Van Struggels naar Bubbels, samenwerken en innoveren met andere organisaties. (incl Ledenvergadering) | nevap.nl
Terug

Ontbijtsessie: Van Struggels naar Bubbels, samenwerken en innoveren met andere organisaties. (incl Ledenvergadering)

vrijdag 17 mei 2019

NEVAP verrast, NEVAP verrijkt
Het NEVAP Business Ontbijt start met een update van een toekomstbestendig NEVAP. Het bestuur deelt de recente ontwikkelingen van de uitgezette ontwikkelkoers. En ze toetst graag de resultaten met jou. Het NEVAPnetwerk versterkt zich steeds verder. De slogan NEVAP verrast en verrijkt geven we diepere lading. Hoe, wat en op welke wijze licht het bestuur graag persoonlijk toe tijdens het ontbijt. Bestuurlijk zijn er ook veranderingen. Na 6 jaar voorzitterschap neemt Alfred van den Bosch (bestuurder Woonvisie) afscheid van een innovatief en krachtig netwerk. Edwin van de Woestijne (managing director commercieel vastgoed, a.s.r. real estate) pakt de voorzittershamer op en ontwikkelt door. Het Business ontbijt start met een ledenvergadering. Eentje in een actieve stijl. We pakken direct daarna door naar een energiek kennisuitwisselingsevent.

Waar gaat het over?
Innoveren is co-creëren: samen met netwerkpartners, collega's en anderen iets tot stand brengen, dat groter of beter is dan je in je eentje ooit voor elkaar had gekregen. Dat zorgt voor nieuwe kennis, inspiratie en een berg energie. Bij jezelf en bij jouw klanten. Vrijdagochtend 17 mei vragen en dagen we je op energieke wijze uit. Een MoveCamp. Daar gaan we aan de slag met de innovatiechallenges van het NEVAPnetwerk. We brengen kennis en kunde samen onder begeleiding van expert Pepijn Nicolas van YouFacilitate
Van strubbels naar bubbels. Van exploitatie naar inspiratie. 

Wat je mag verwachten:
• je verdiept jouw kennis van de innovaties van en binnen het NEVAPnetwerk,
• je spreekt inspirerende mensen met andere ervaringen, 
• je ontdekt de uitdagingen van andere netwerkpartners, 
• je krijgt nieuwe inzichten en wisselt jouw kennis en expertise uit,
• je geeft sturing aan de innovatiekracht van dit netwerk,
• én je krijgt input jouw eigen innovatiechallenges.

Datum: vrijdag 17 mei 2019 
Tijd: 8.00 - 11.30 uur (inclusief ontbijt)
Locatie: Fort De Batterijen
Overeindseweg 25
3439 LP Nieuwegein

PROGRAMMA:
7.45 uur Ontvangst
8.00 uur Ontbijtsessie NEVAP verrast, NEVAP verrijkt. (Ledenvergadering met actie)
9.00 uur Van Strubbels naar Bubbels, innoveren en samenwerken met andere organisaties
MoveCamp; interactieve kennissessie olv Pepijn Nicolas van YouFacilitate 
11.20 uur Afronding en oplevering resultaten
11.30 uur Einde

PE Punten 
Je ontvangt een digitaal deelnamecertificaat. Voor deelname aan dit event ontvang je 2 PE punten (NEVAP en Aedes) en 2 CPD uren (RICS).

De expert 
Pepijn Nicolas is founder van YouFacilitate. In 2017 won hij een internationale ‘Gold Facilitation Impact Award', zo’n beetje de Oscar in zijn vakgebied. Pepijn heeft zeer ruime ervaring op gedaan om beweging te organiseren bij grote en kleine organisaties. Waarbij slimmer, makkelijker en leuker samenwerken tussen mensen en organisaties het resultaat is.

Gratis deelname
Voor leden van NEVAP zijn er geen kosten verbonden aan deelname. Voor overige belangstellenden sturen we een factuur ter waarde van € 199,00 exclusief btw per persoon. Bij no-show zijn we genoodzaakt € 99,00 exclusief btw per persoon in rekening te brengen. Afmelden zonder kosten kan tot 5 werkdagen van te voren.

Geen aanmelding meer mogelijk