- RVB Verkenningstafel 'Verduurzamen gebouw en omgeving' | nevap.nl
Terug

RVB Verkenningstafel 'Verduurzamen gebouw en omgeving'

woensdag 3 april 2019

! EXCLUSIEF VOOR LEDEN VAN NEVAP ! 

Deelnemen aan de RVB Verkenningstafel 'Verduurzamen gebouw en omgeving'.

De verschuiving naar duurzaam bouwen, circulair en de transformatie naar slimme, groene, CO2- neutrale en adaptieve steden en gebieden, heerlijk om in te wonen, werken en te leven is ingezet. Met nieuwe wetgeving maar vooral als vastgoedeigenaren vandaag de juiste keuzes maken kan deze transformatie versneld worden.
 
Ben jij vastgoedeigenaar en heb jij specifieke vragen voor de verduurzaming van jouw vastgoed? Ben jij in staat om buiten de gebaande paden te treden en het juiste netwerk in je eigen organisatie om in het diepe te springen? Zou je het kunnen voorstellen om samen met andere eigenaren tot diversiteit in ontwikkelingen te komen? Wil je investeren (qua tijd en geld) in een cocreatie-traject met markt, overheden, (gebruikers) en kennisinstellingen?
 
Deze tafel (en mogelijke vervolgtrajecten) zijn een kans om samen andere ontwikkelingen in gang te zetten. De politie heeft bijvoorbeeld deze vraag neergelegd en is tot een nieuwe marktbenadering en visie gekomen (zie https://debouwcampus.nl/co-creatie-lab/praktijkopgaven/marktbenadering-g...)
 
Geïnteresseerd? Meldt je dan aan voor de voorverkenningstafel op 3 april a.s. om samen de meest urgente behoeftes te koppelen aan een voorlopige agenda en vanuit daar samen tot cocreatie-trajecten te komen. Er zijn 4 plekken beschikbaar voor leden van het NEVAP. We selecteren op basis van wat je al hebt gedaan en/of jouw urgente behoefte.

Datum: woensdag 3 april a.s.
Tijd: 15.00 - 17.00 uur 
Locatie: De BouwCampus, Van der Burghweg 1, Delft

 

 

 


Geen aanmelding meer mogelijk