- Vacature energieke en creatieve Communication Manager | nevap.nl
Terug

Vacature energieke en creatieve Communication Manager

dinsdag 27 maart 2018

Vanwege het vertrek van onze Communication Manager zoeken wij een energieke en creatieve Communication Manager (24-32uur). 

NEVAP bevordert kwaliteit en jaagt innovatie aan in de vastgoedexploitatie sector. Dat doen we met verrassende maandelijkse events, samenwerkingsverbanden en onderzoeken over ontwikkelingen en trends op het snijvlak van innovatie en vastgoedexploitatie.

Onze wekelijkse nieuwsbrief wordt door de leden gewaardeerd omdat deze hen informeert en inspireert. 

Welke resultaten verwachten we van je?

1. Een wekelijkse inspiratievolle nieuwsbrief die door onze leden wordt gewaardeerd - Je verzamelt input, zorgt voor copy, beeld en eindredactie.  . En je brengt zelf suggesties aan voor artikelen. Je werkt met MailChimp en zorgt voor een goede lay-out. 

2. Een up-to-date website die bezoekers informeert en inspireert- Je voegt nieuwsberichten toe, doet de webredactie en zorgt voor foto- en videomateriaal. Je kan werken met het CMS (Drupal). 

3. Artikelen en/of verslagen over onze events en over onze leden- Je kan artikelen schrijven. Je maakt foto’s daarbij en je kan bij voorkeur ook een filmverslag maken op je telefoon. 

4. Publiciteit van en over NEVAP bij of via andere media- Social media kent weinig geheimen. Je kent Linkedin, Twitter, Instagram en kiest bewust welk medium je wanneer gebruikt. Je maakt persberichten en onderhoudt contacten met de (vastgoed)pers. 

Wat zoeken wij?

- Je hebt een vlotte pen en beheerst zowel de Nederlandse als Engelse taal uitstekend. 

- Je beheerst verschillende interviewtechnieken en bent in staat om een topman/topvrouw te interviewen. 

- Je hebt een afgeronde HBO opleiding Communicatie en/of Marketing.- Je bent creatief met de middelen die beschikbaar zijn. Je hebt een CAN-DO mentaliteit. Je zorgt dat de resultaten behaald worden.

- Je houdt van kwaliteit. Je let op de details en zorgt dat jouw werk afgestemd is met de teamleden en de leden van NEVAP. Je bent positief kritisch, zodat we blijvend verbeteren.

- Je werkt zelfstandig. Je regelt je eigen werk en hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel. Je stemt af met de directeur als er nieuwe vragen komen of onverwachte situaties zich voordoen. 

- Je bent aanwezig bij events om een verslag te maken of een interview te houden en foto’s te maken. 

- Je hebt een hoog arbeidsethos. Je hebt werkervaring in een dergelijke functie en je weet van aanpakken. Je raakt niet snel in de stress. Als het even wat drukker is, zet je een tandje bij. 

Wat mag je van ons verwachten? 

- Je wordt onderdeel van een hecht team. De directeur, de Event Manager en de Member Relations Manager staan gezamenlijk voor kwaliteit en innovatie. We helpen elkaar het beste uit ons zelf te halen.- Wij zijn flexibel. Op maandag is onze meetup en zijn we allemaal op kantoor. De andere dagen overleggen we waar we werken; thuis, onderweg of op kantoor. 

- Je komt op bijzondere plekken in Nederland en je ziet bijzondere gebouwen. Ons kantoor zit bijvoorbeeld op de hoogste verdieping van Hoog Catharijne.

- Je wordt onderdeel van een netwerk op topniveau in de vastgoedexploitatie en leert de uitdagingen, trends en ontwikkelingen begrijpen. Je bent op de hoogte van innovaties en duurzame ontwikkelingen. Je geeft deze een duwtje in de rug door hierover te communiceren. Zo inspireer je onze leden en kunnen innovaties verder komen. 

- NEVAP biedt je een contract met een marktconform salaris, een telefoon en een laptop. 

Denk je na het lezen van deze vacature, dit past goed bij mij? Stuur je CV per e-mail en vertel ons waarom jij degene bent die perfect op deze plek past. Uiterlijk 5 april 2018 horen we graag van je. Heb je nog specifieke vragen over de functie? Ilja Werkhoven, directeur NEVAP is contactpersoon en is te bereiken via: i.werkhoven@nevap.nl of 06-46228845.


Acquisitie wordt niet op prijs gesteld.