- Winnaars bekend Management Game Hanzehogeschool Groningen | nevap.nl
Terug

Winnaars bekend Management Game Hanzehogeschool Groningen

vrijdag 24 november 2017

In de week van 6 tot en met 10 november waren de tweedejaars studenten Vastgoed en Makelaardij van de Hanzehogeschool te Groningen heuse vastgoedmanagement-professionals. In deze week speelden zij in de vastgoedmanagementgame een vastgoedmanagementorganisatie.

 

 

 

De opdracht

In de opdracht lag de nadruk op het tevreden stellen van de belegger en de huurder van het pand ‘Hanzepoort’. Daarnaast moesten zij ook het rendement van het pand verhogen. Dit alles met de opgedane kennis tijdens de vakken vastgoedrekenen en huurrecht.

Presentaties

Aan het einde van de week presenteerden de projectgroepen hun jaarrapportage aan de belegger en een jurylid uit de praktijk. Er waren twee juryleden aanwezig, namelijk Theo Kreeftmeijer en Siep Roelfzema (beiden NeVaP lid). Deze juryleden hebben samen met docenten Wabbe de Vries en Jacob Boezerooij de studenten voorzien van feedback. Uiteindelijk is er een winnaar verkozen, zij hadden volgens de jury de beste presentatie en de meest heldere informatie voor de belegger. Deze groep, genaamd VMO Young Professionals, bestaat uit Rick Wilbrink, Harm-Jan Douma, Nienke Ritsema, Roos Jongsma, Wychert Cath, Aike Hensums, Tristen Donker en Suzanne Pel. Het cijfer dat zij op de presentatie hebben gekregen is een 9, volgens de jury deed de groep haar naam eer aan. De winnende groep heeft een jaarabonnement van NeVaP gewonnen, een mooie kans voor ons als studenten. 

VMO Young Professionals – Suzanne Pel