Ga door naar hoofdcontent
AgendaREBF festival 2023

REBF festival 2023

Categorie
Datum20 september 2023 - 21 september 2023
LocatieCIRCL, Gustav Mahlerplein 1B, 1082 MS Amsterdam
Afbeelding REBF festival 2023

REBF Festival is hét kennisfestival als het gaat om de bouw- en vastgoedwereld. Dit duurzame Festival gebruikt bestaande gebouwen als ‘festival terrein’. Door het uiteenlopende programma belooft het een dynamisch en waardevol evenement te worden.

NEVAP inhoudelijk partner

Ook in 2023 zal NEVAP tijdens het REBF Festival inhoudelijk partner zijn en een aantal programmaonderdelen organiseren op gebied van vastgoedexploitatie onderwerpen.

Op de tweede dag, 21 september, zullen wij de hele dag te vinden zijn in zaal 7 van Circl om elkaar te ontmoeten en te netwerken en verzorgen wij in deze zaal een aantal workshops op gebied van vastgoedexploitatie.

“Gaver dan dit wordt het niet! Een fantastisch festival. Kennis is ons product. Het delen ervan is wat ons drijft. Want willen we de transitie opgaven van vandaag slechten, kunnen we niet anders dan het vermenigvuldigen katalyseren.” (Wilfred van der Plas – DWA)

Bent u geïnteresseerd om bij te dragen aan het festival of heeft u een idee voor een onderwerp laat dit dan gerust weten aan het bureau van NEVAP via info@nevap.nl

Meer informatie over de bijeenkomsten en de bijdragen van diverse NEVAP leden zullen in de loop van 2023 bekend worden.