Ga door naar hoofdcontent
AgendaTransitietour Gebiedsgerichte energievoorziening

Transitietour Gebiedsgerichte energievoorziening

Categorie
Datum8 juni 2023
Locatielocatie nader te bepalen
Aanmeldformulier NEVAP eventAfbeelding Transitietour Gebiedsgerichte energievoorziening

Wat als young professionals elkaar én ervaren professionals in de keten weten te vinden? Wat als op die manier ook verschillende vakgebieden en branches – lees: kennis! – aan elkaar gekoppeld wordt? Hét uitgangspunt van de Transitietour die we samen met de Bouwcampus, Koninklijke NLingenieurs, Rijksvastgoedbedrijf, NVDO, TVVL, NEPROM New Gen en Bouwend Nederland organiseren.

Samen organiseren wij op 8 juni 2023 de tweede Transitietour. Dit jaar met het thema Gebiedsgerichte energievoorziening. Hier nodigen we jou graag voor uit!

“Wat als we elkaar weten te vinden voor de grote opgaven?”

Het programma

Op 8 juni gaan we letterlijk on tour door Nederland. Met bussen maken we pitstops bij verschillende gebouwen/gebieden waar iets unieks is gedaan op het gebied van gebiedsgerichte energievoorziening. Vervolgens wordt de opgedane kennis en ervaring toegepast op een praktijkcasus.

Praktische informatie

De Transitietour start vanaf de objectlocatie. Vervolgens gaan bussen apart langs verschillende praktijkvoorbeelden. Na alle opgedane inspiratie, komen de bussen samen terug op de objectlocatie. Hier gaan we in groepen uiteen om met de opgedane kennis en jouw eigen ervaring aan de slag te gaan met gebiedsgerichte energievoorziening mogelijkheden voor het object.

Voor een terugblik op de Transitietour in 2022 verwijzen wij je graag naar het verslag via deze link

Meerdere en uitgebreide informatie volgt binnenkort.