Ga door naar hoofdcontent
BlogsDe brug tussen student en organisatie

De brug tussen student en organisatie

Dinsdag 3 mei 2022Afbeelding De brug tussen student en organisatie

Academisch Adviesbureau UniPartners is een landelijke organisatie die bestaat uit 12 vestigingen en sinds 1987 een actief netwerk heeft in alle universiteitssteden van Nederland. Dit netwerk bestaat uit 100 ambitieuze bestuurders en ruim 300 academisch student consultants die verantwoordelijk zijn voor 150 projecten bij allerlei verschillende organisaties. UniPartners Utrecht is de vestiging gelieerd aan de Universiteit Utrecht.

UniPartners Utrecht heeft als missie een brug te slaan tussen studenten en organisaties.

Met hun ambitieuze houding en frisse blik kunnen de student consultants vraagstukken, die in uw organisatie spelen, vanuit een ander perspectief bekijken en inzichtelijk maken. Zo verbinden zij gemotiveerde master- /eind bachelorstudenten aan vooroplopende organisaties om bij te dragen aan zowel de ontwikkeling van studenten als de innovatie en het succes van organisaties. 

Een UniPartners project wordt vanaf het begin tot eind begeleid door getrainde projectmanagers, waardoor er een academisch advies op maat wordt gemaakt.

Mocht je meer willen weten over UniPartners Utrecht, wat zij doen of hoe een eventuele samenwerking eruit kan zien, schroom dan niet te mailen naar utrecht@unipartners.nl.