Ga door naar hoofdcontent
Business

Werkgroep Business

Afbeelding voor Peggy Hui*

Peggy Hui*

Accountmanager New Business
Afbeelding voor Urs Veltrop*

Urs Veltrop*

Operationeel Manager
Afbeelding voor Sharon Schotte*

Sharon Schotte*

Commercieel Manager
Afbeelding voor Ron Termeer*

Ron Termeer*

Senior Consultant | Business Development Manager
Afbeelding voor Marnix Lourens*

Marnix Lourens*

Commercieel Projectmanager
Afbeelding voor Jos van Dam*

Jos van Dam*

Eigenaar/directeur
Afbeelding voor Joris van Eijkeren*

Joris van Eijkeren*

Commercieel Manager
Afbeelding voor Aart de Jong*

Aart de Jong*

Adviseur Technisch Beheer en Onderhoud / Assetmanagement
Afbeelding voor Jan Willem Smit *

Jan Willem Smit *

Senior projectmanager nieuwbouw ontwikkeling

Het thema Business in exploitatie raast door alle pijlers heen. Begeleid door Wim Smit (Achmea Real Estate). “Ik heb al zin om bij alle tafels aan te schuiven, en ben tegelijk van mening dat in deze werkgroep écht alles samenkomt.

Ik herinner mij dat Norbert Bol tijdens de bijeenkomst Scenario Thinking in Amsterdam (november 2022) sprak over individualisering, waarop Jeroen Hollander het boek ‘Bowling Alone’ van Putman aandroeg. Het gaat daarin over het vervallen van maatschappelijke functies en dat verbinding tussen mensen nodig is om bruggen te slaan.

Wat mij betreft is business in exploitatie zo’n brug. De hele keten kan daar samenkomen dankzij – of ondanks – de grote opgaven die er liggen. Want ja, er is veel aan de hand en het is complex (woningtekort, verhuuropgave, verandering in regelgeving en technische ontwikkelingen). Je kunt in je eentje proberen het wiel uit te vinden, maar dan kom je niet ver. We hebben elkaar nodig om die nieuwe business te verkennen en uit te rollen. Daar maken we een start mee in deze werkgroep.”

Wij nodigen onze leden van harte uit, indien men geïnteresseerd is om bij te dragen / aan te sluiten bij een (of meerdere) werkgroep(en), dit via onderstaande formulier kenbaar te maken: