- Gezocht: coaches voor studententeams op 7 oktober - HBO Challenge | nevap.nl
Terug

Gezocht: coaches voor studententeams op 7 oktober - HBO Challenge

vrijdag 10 september 2021

Wat is de HBO Challenge?

De NEVAP HBO Challenge betreft het uitwerken van een real life casus. Tijdens deze dag worden studenten gekoppeld aan het beroepenveld. Zij maken kennis met professionals in vastgoedexploitatie, op een unieke, praktische en leerzame manier. Deze challenge vindt plaats in het voormalige Van Gaasbeek Van Tiel Meubelfabriek in Culemborg. Voor studenten een unieke kans om samen te werken met medestudenten uit het hele land en tegelijkertijd hun netwerk te vergroten met de leden van NEVAP, én andersom.

Casus:

Bedenk een toekomstbestendige invulling die financieel, maatschappelijk én duurzaam rendeert voor het industriële gebouw van de voormalige van Gaasbeek van Tiel meubelfabriek in Culemborg. 

Samenstelling studenten:
In totaal zijn er 8 tot 10 groepen die bestaan uit 6 studenten van verschillende HBO instellingen van de opleidingen Vastgoed en Makelaardij, Facility and Real Estate Management, Facility Management en Built Environment (o.a. Assetmanagement).

Opzet NEVAP HBO Challenge:

• Gedurende de NEVAP HBO Challenge (op locatie) moeten de studenten de opdracht uitwerken. Tegelijkertijd is er in de middag een NEVAP leden event en wordt er gezamenlijk afgesloten met een netwerkborrel.

• De teams presenteren het eindresultaat aan de leden tijdens het event. De uitslag wordt bekend gemaakt op de dag zelf. Een jury beoordeeld (aan het eind van de dag) de ingediende plannen op basis van originaliteit/conceptontwikkeling, duurzaamheid en financiël een maatschappelijke haalbaarheid. 

Gezocht: Coaches uit NEVAP netwerk

Elke groep krijgt een coach die hen gedurende de dag begeleidt in de opdracht. Wij zijn nog op zoek naar NEVAP leden (Young professionals) die graag coach willen zijn. Interesse? Meld je dan snel aan via m.rijkse@nevap.nl.