- Hét Jaarlijkse Integriteitscongres 'Een integere vastgoedsector; het kan wél waar zijn!' | nevap.nl
Terug

Hét Jaarlijkse Integriteitscongres 'Een integere vastgoedsector; het kan wél waar zijn!'

dinsdag 15 november 2016


Datum : Dinsdag 15 november 2016
Tijd : 14.30 uur: Ontvangst, 15.00 uur: Integriteitscongres, 17.45 uur: Borrel
Locatie : De Woonindustrie, Symfonielaan 1, 3438 EW NieuwegeinPROGRAMMA

 
14.30 - 15.00 uur 
Ontvangst


15.00 - 15.05 uur        
Welkomstwoord door Maarten Vermeulen, dagvoorzitter en Managing Director Europe, Russia & CIS bij RICS


15.05 - 16.15 uur        
Integriteitspitches door:

  • Joris Luyendijk, Journalist, antropoloog, verslaggever en auteur van o.a. de bestseller ‘Dit kan niet waar zijn’ 
  • Marjorie Bos, Compliance Officer bij Syntrus Achmea Real Estate & Finance
  • Jurjan Geertsma, Advocaat / Partner bij JahaeRaymakers
  • Jaap ten Wolde, Integriteitadviseur en Partner bij EBBEN Partners én auteur van het boek ‘Ik ben integer, jij bent integer’


16.15 - 16.30 uur      
Intermezzo


16.30 - 17.30 uur        
'Aan Tafel' onder leiding van Maarten Vermeulen met de 4 sprekers


17.30 - 17.45 uur        
Slotwoord door de dagvoorzitter


17.45 - 19.30 uur        
Borrel

 

WAAROM DIT CONGRES?
‘Hét Jaarlijkse Integriteitscongres’ is sinds 2014 een gezamenlijk initiatief van NeVaP, RICS, IVBN en VGM NL. Wij hebben op het thema integriteit de krachten gebundeld. Dit jaar zal integriteit op persoons- en organisatieniveau centraal staan en worden verdiept door aansprekende topsprekers!

WAAR?
De Woonindustrie in Nieuwegein is al meer dan 15 jaar hét interieurcentrum van Nederland. Aanbieders van interieurproducten en andere branche gerelateerde organisaties ontmoeten elkaar hier. Met haar inspirerende uitstraling, centrale ligging en grote capaciteit is De Woonindustrie een locatie die naadloos past bij de speciale opzet van ons Integriteitscongres!

VOOR WIE?
Deze middag is uitsluitend toegankelijk voor leden van de organiserende partijen NeVaP, RICS, IVBN en VGM NL én de genodigden van onze partners van dit congres Forumvast, NVB en VGME.

INSCHRIJVEN?
U kunt zich tot en met donderdag 10 november a.s. inschrijven via onderstaande aanmeldbutton. Voor leden van de organiserende partijen NeVaP, RICS, IVBN en VGM NL én de genodigden van onze partners van dit congres Forumvast, NVB en VGME is deelname aan dit congres kosteloos. Bij no-show zijn wij genoodzaakt een bedrag van € 50,00 exclusief btw in rekening te brengen.

U ontvangt van het NeVaP bureau twee dagen voorafgaand aan het congres de routebeschrijving en parkeerinformatie per e-mail. Binnen een week na uw deelname aan dit congres ontvangt u het digitale deelnamecertificaat (2 CPD-uren RICS, 2 PE-punten Aedes, 2 PE-punten NeVaP en 2 PE-punten VGME), indien u de gehele middag aanwezig bent geweest. Voor meer informatie over deze middag kunt u contact opnemen met Janneke Wielaart, Event & Community Manager, telefoon: 030-6585002 / 06-10419435 of e-mail: j.wielaart@nevap.nl

Geen aanmelding meer mogelijk