- NEVAP Event - 'Geluk en gezondheid' - verzet naar 25 november | nevap.nl
Terug

NEVAP Event - 'Geluk en gezondheid' - verzet naar 25 november

donderdag 16 september 2021

Op 16 september stond dit event van NEVAP op de agenda. In de afgelopen maanden zijn wij, samen met diverse leden, druk bezig geweest met het voorbereiden van een waardevol event op gebied van het thema 'geluk en gezondheid' en hebben we de medewerking en bereidheid van inspirerende sprekers gekregen. Alles was ingesteld op een fysieke bijeenkomst mét intereactie, binnen de verwachte mogelijkheden die begin van de zomer ingezet werd door de regering. Ontmoeting, meepraten en direct contact met de sprekers en elkaar stond voorop.

Helaas is gebleken - uit de laatste persconferentie van onze premier - dat het voorgenomen event op 16 september in de voorziene fysieke vorm niet haalbaar is. Pas na 20 september zullen nieuwe maatregelen/versoepelingen bekend gemaakt worden.

Samen met de sprekers, de locatie en betrokkenen hebben wij ons zo lang mogelijk ingezet om op 16 september een veilig en succesvol evenement te organiseren. Tot onze spijt worden we nu toch ingehaald door de aanhoudende (corona) situatie en hebben we moeten besluiten om het event 'geluk en gezondheid' te verplaatsen naar donderdag 25 november. De verwchting van de regering is dat we vanaf 1 november weer fysieke evenementen kunnen organiseren zonder 1,5 meter regel. We kunnen dan weer op een normale manier er een grotere happening van maken.

Een nieuwe datum, een fantastische locatie - het Louwman museum in Den Haag - sprekers en opzet van het programma blijven ongewijzigd. We zetten in op de komst van zoveel mogelijk leden om het jaar (en de lastige afgelopen anderhalf jaar) prachtig af te kunnen sluiten. Het voorgenomen programma leent zich bij uitstek voor fysieke aanwezigheid vanwege het interactieve karakter.

Heb je je nog niet ingeschreven? Wij hopen je van harte te mogen ontvangen. Je kunt je inschrijven via de onderstaande aanmeldknop óf op de eventpagina van 25 november waar ook alle informatie over de sprekers en hun bijdragen wordt gegeven.

Heel graag tot ziens op 25 november 2021.

verhaal over gezondheid vertellen in relatie tot groen.

Neem jij zelf contact met hem op om dit inhoudelijk door te
spreken? Nico is van huis uit ontwerper en weet als geen ander hoe je een
ontwerp kunt maken waarbij de buitenruimte ten dienste staat van gezondheid van
mensen (en de natuur).

Geen aanmelding meer mogelijk