- Sensoring Upcoming Urgentie | nevap.nl
Terug

Sensoring Upcoming Urgentie

donderdag 23 januari 2020

Dat sensoring hè. Het houdt me bezig. We verdiepen steeds verder en komen steeds dichterbij. De champagne kan bijna open.
In de eerste sessie bespraken we wat er nu al is. De usecases die bekend zijn. Zeer informatief en ook direct toepasbaar om op een andere wijze te kijken wat nu mogelijk is. Rowan (Heimstaden) liet weten dat ze kort daarna in haar werk aan de slag ging met deze input en de eerste sensors geplaatst werden.In de tweede sessie werkten we uit wat nu de achterliggende beweegredenen zijn voor organisaties om te beslissen om sensoring toe te passen. Komen we op deze wijze nog bij andere toepassingen en oplossingsrichtingen die we nog niet zo scherp hebben? In de komende en derde sessie pakken we door.
Wilfred van der Plas (Simaxx) bedacht na de sessie een doorontwikkelplaat.Kunnen we aan het eind van deze sessie een product opleveren dat de oplossingen en de uitdagingen kunnen duiden dat bruikbaar is voor mensen die zich afvragen wat sensoring nu oplevert? Welke vorm wordt dat? Een beslisboom/blog/videomessage whitepaper/ of starten we ergens een living Lab? Wat mij betreft is de vorm vrij en kunnen we zoeken wat werkt voor ons. Ik denk dat we nog veel verdiepende kennis kunnen delen en zo gezamenlijk doorontwikkelen. Wil je iemand meenemen vanuit jouw netwerk dat kan!  Omdat we zo weer verder kunnen verdiepen. 

Locatie: De Alliantie, Jan van der Heijdenstraat 36, 1221 EJ Hilversum
Tijd: 15.00-1700.uur

champagne

Geen aanmelding meer mogelijk