Ga door naar hoofdcontent
Data en digitalisering

De introductie van Norbert Bol (Building Values) voor de werkgroep, Data & Digitalisering, was – zoals we vaker van hem gezien hebben – even vlammend als pragmatisch: “Data & digitalisering zijn nodig om te kunnen functioneren.

Het is een centraal thema in ons werk. Een middel om bij te dragen aan alles waar vastgoedexploitatie voor staat. Maar tegelijk is het alleen helpend als het ons dient én ons in staat stelt verbindingen te maken. Alleen dan blijft er tijd over voor de toevallige ontmoetingen en de essentiële connecties om samen te werken. Dankzij die verbindingen kom je tot de mooiste oplossingen. Ik vind het daarom leuk om binnen (en buiten) NEVAP te beginnen met delen van data. Natuurlijk moeten we het in de werkgroep ook hebben over de valkuilen, zoals privacy en concurrentiegevoeligheid.

Maar laten we in ieder geval starten: want binnen NEVAP hebben we écht alle disciplines in huis om mens, milieu en vastgoed aan elkaar te verbinden. Dwars door alle thema’s heen.”

Wij nodigen onze leden van harte uit, indien men geïnteresseerd is om bij te dragen / aan te sluiten bij een (of meerdere) werkgroep(en), dit via onderstaande formulier kenbaar te maken:

De werkgroepen zijn sinds juni 2023 actief bezig en spraken tijdens ‘de 2024 stip op de horizon NEVAP Werkgroepen’ de ambitie uit om eminente transities te gaan versnellen. Zo houdt NEVAP het niet alleen binnen de gelederen, maar profiteert de hele keten van de kennis!

De eerste resultaten van de werkgroep Data en digitalisering: zijn hier terug te lezen!

Afbeelding voor Arthur Rietema*

Arthur Rietema*

Sales | Business Development
Afbeelding voor Bart Stuijt*

Bart Stuijt*

Consultant
Afbeelding voor Marcel Klok*

Marcel Klok*

Adviseur / PM Smart Buildings
Afbeelding voor Simone van Leeuwen*

Simone van Leeuwen*

Lecturer built environment and building engineer
Afbeelding voor Wilfred van der Plas *

Wilfred van der Plas *

Bestuurslid - NEXPLOIT portefeuille Materials, Data en digitalisering en Business
Afbeelding voor Norbert Bol *

Norbert Bol *

Directeur Building Values