Ga door naar hoofdcontent
Events20-jarig bestaan NEVAP

20-jarig bestaan NEVAP

Categorie
Datum16 mei 2023
Tijd14:30 - 18:30 uur
LocatieJakoba Mulderhuis - Hogeschool van Amsterdam, Rhijnspoorplein 2, 1091 GC Amsterdam
Aanmeldformulier NEVAP event
Dit evenement is al geweest.
Afbeelding 20-jarig bestaan NEVAP

Op 14 maart 2003 werd NEVAP opgericht. In 2023 zal NEVAP dus 20 jaar bestaan. We willen ons 20 jarig jubileum niet voorbij laten gaan en zullen dit dan ook samen vieren!

Al in het allereerste beleidsplan werd omschreven:
“NEVAP is hét ontmoetingspunt voor alle disciplines in vastgoedmanagement. Het doel van het platform is uitwisseling van onderlinge ervaringen en marktkennis. Gevolg daarvan is een aanzienlijke verhoging van de transparantie van het vakgebied en extra stimulans voor de ontwikkeling en een stevige impuls van het vakgebied”.
In 2011 werd het aandachtsgebied uitgebreid naar vastgoedexploitatie.

20-jaar later is dit nog altijd de kern en de unieke positie van NEVAP!

Wij nodigen u uit voor een bijzonder evenement ter ere van het 20-jarig bestaan van NEVAP. Tijdens dit evenement zullen we terugblikken en de hoogtepunten en mijlpalen vieren die we hebben bereikt als vereniging. Maar dat is niet alles!

We zijn ook verheugd om de lancering van de toekomstige jaren aan te kondigen.

NEVAP faciliteert, coördineert en beheert verbinding in de vastgoedexploitatie sector om innovaties aan te jagen en de kwaliteit van vastgoedexploitatie te vergroten en we zijn vastbesloten dat ook in de komende 20 jaar te blijven doen. Daarom zullen we tijdens het evenement onze visie en plannen voor de komende jaren delen.

Het evenement vindt plaats op dinsdag 16 mei in het Jakoba Mulderhuis van de Hogeschool van Amsterdam van 14:30 – 18:30 uur. Naast de terugblik en de toekomstvisie, bieden we ook de mogelijkheid om te netwerken en contact te leggen en te versterken met andere vakgenoten in de vastgoedexploitatiesector.

Wij hopen van harte dat u bij ons aanwezig zult zijn om deze mijlpaal te vieren en de toekomst van NEVAP samen met ons vorm te geven. U kunt uw aanwezigheid bevestigen via bovenstaande aanmeldbutton.

Afbeelding voor 20-jarig bestaan NEVAP

Ontvangst in het Atrium

Tijd14:30 uur
Afbeelding voor Rob Koops

Welkom en inleiding

Door Rob Koops (Presentator) in gesprek met Mayra Rijkse (Directeur NEVAP) Rob Koops en Mayra Rijkse
Tijd15:15 uur

De presentator van de middag, Rob Koops, en Directeur NEVAP, Mayra Rijkse, heten alle aanwezigen welkom en geven een korte inleiding over NEVAP

Wie zijn we en wat doen we en hoe?

Afbeelding voor Gratia van Hooijdonk

Een terugblik op 20 jaar NEVAP

In gesprek met Harry Kroot, Maarten Vermeulen, Bert van Lunteren, René Vierkant, Gratia van Hooijdonk en Ilse Kaandorp Gratia van Hooijdonk en Ilse Kaandorp
Tijd15:25 uur

Rob Koops gaat in gesprek met betrokkenen van het eerste uur.

Hij spreekt met de oprichters en vertegenwoordigers van het eerste (best)uur.

Afbeelding voor 20-jarig bestaan NEVAP

De toekomst van het leer en werkveld in vastgoedexploitatie

Tijd15:55 uur

NEVAP maakt altijd een duidelijke verbinding tussen onderwijs, onderzoek, beroepspraktijk en de gebruiker/omgeving. Eén van de redenen dat wij het event op de Hogeschool van Amsterdam laten plaatsvinden.

Daarnaast houden wij ons binnen (en buiten) ons platform bezig met toekomstbestendigheid, duurzaamheid (in de breedste zin van het woord) en zorgen ervoor dat verschillende vakgebieden elkaar ontmoeten om kennisoverdracht, kwaliteitsborging en innovatie samen te laten komen en aan te wakkeren.

Allemaal onderdelen die aansluiten op waar het nieuwe gebouw van HVA op gebaseerd is maar vooral ook: de opleiding Built Environment.

Afbeelding voor 20-jarig bestaan NEVAP

NEVAP in de toekomst

Tijd16:10 uur

Voorzitter NEVAP, Annelinda van Dijck deelt de visie van NEVAP.

Daarbij gaat ze in op de belangrijke ontwikkelingen waar ons kennisplatform een belangrijke bijdrage aan levert én het NEVAP van vandaag en morgen.

 

Afbeelding voor Suzanne van der Eerden

Manifest NEVAP

Presentatie door Suzanne van der Eerden Suzanne van der Eerden
Tijd16:25 uur

Ze heet Suzanne van der Eerden, maar ís Suzanne van de woorden. Met De Muze van Suze maakt Suzanne gedichten, op het lijf geschreven. Zo ook voor het bedrijfsleven. Dankzij haar journalistieke achtergrond komt ze tot de kern van een verhaal en gevoel en vertaalt dit naar treffende woordkunst.

Afbeelding voor 20-jarig bestaan NEVAP

Lezing: Een visie op exploitatie in de tijd van kunstmatige intelligentie

Tijd16:30 uur

In een tijd van kunstmatige intelligentie (KI) zijn een aantal aspecten die impact hebben op exploitatie. Overwegingen daarbij kunnen van belang zijn op gebied van bijvoorbeeld duurzaamheid, besluitvorming, samenwerking en levenslang leren.

Jaap Dijkgraaf neemt ons mee in zijn visie hierop.

Afbeelding voor 20-jarig bestaan NEVAP

Afsluiting en feestelijke netwerkborrel

Tijd17:00 uur

In het prachtige Atrium van het Jakoba Mulderhuis nodigen wij u uit voor een aangeklede borrel om met elkaar na- en bij te praten.