Ga door naar hoofdcontent
EventsKennisplein op PROVADA 2024

Kennisplein op PROVADA 2024

Categorie
Datum11 juni 2024 - 13 juni 2024
LocatieRAI Amsterdam
Afbeelding Kennisplein op PROVADA 2024

NEVAP, KERN en de Amsterdam School of Real Estate realiseren voor de 2e keer in hal 12 het Kennisplein tijdens PROVADA 2024.
Daarmee bieden wij onze partners, leden, relaties, studenten en belangstellenden een plek op de grootste vastgoedbeurs van Nederland om te ontmoeten, te netwerken en kennis te delen.

Gedurende drie dagen worden er diverse inhoudelijke sessies verzorgd in het theater op de stand. De sessies verzorgd door onze partners, leden en docenten zijn zorgvuldig samengesteld en beloven een schat aan waardevolle inzichten en informatie over diverse onderwerpen binnen de vastgoedsector. Of je nu geïnteresseerd bent in baanbrekende trends, innovatieve technologieën, duurzame ontwikkelingen of strategische benaderingen.

Daarnaast worden er ontbijtsessies georganiseerd waaronder het a.s.r. real estate studentenontbijt op donderdagochtend en is er volop gelegenheid om met elkaar in gesprek te gaan. We kijken uit naar drie inspirerende dagen vol ontmoetingen, netwerkmogelijkheden en waardevolle kennisdeling op PROVADA 2024!

Bezoek ook de standpartners (o.a.) Adviesbureau DWA, H.O.D. Nederland, Assetmaps en Amsterdam School of Real Estate en de inhoudelijke sessies van Yellow concepts, Adviesbureau DWA, Blooming Buildings, VLBN en Sweco.

De stand wordt ‘groen aangekleed’ door Blooming Buildings.

In de komende periode zullen meer standpartners en inhoudelijke programma’s bekend worden. Blijf dus deze pagina bezoeken voor updates en details.

Is jullie organisatie geïnteresseerd om deel te nemen aan PROVADA? Dat kan als standpartner óf inhoudelijk partner. Wil je meer informatie over de mogelijkheden en tarieven? Stuur ons dan gerust een mail naar: m.rijkse@nevap.nl .