Ga door naar hoofdcontent
EventsNEVAP Voorjaars-Ledenvergadering en event ‘Economische en sociale waarde van groen’

NEVAP Voorjaars-Ledenvergadering en event ‘Economische en sociale waarde van groen’

Categorie
Datum22 mei 2024
Tijd15:00 - 19:00 uur
LocatieBaxter Building - Blooming Buildings (Muiderstraat 1, 1011 PZ Amsterdam)
Aanmeldformulier NEVAP eventAfbeelding NEVAP Voorjaars-Ledenvergadering en event ‘Economische en sociale waarde van groen’

NEVAP VERRAST, NEVAP VERRIJKT
Tijdens de Ledenvergadering worden o.a. de Jaarrekening 2023 besproken.

Te zijner tijd wordt de agenda voor de Ledenvergadering aan alle leden toegestuurd alsmede de eventuele belangrijke stukken.

Aansluitend aan de Ledenvergadering zal een event verzorgd worden met medewerking van NEVAP lid Blooming Buildings.

Blooming Buildings nodigt leden van harte uit voor een exclusief evenement dat de verschillende dimensies van waardecreatie in de schijnwerpers zet, met bijzondere aandacht voor de financiële aspecten van groen in en om vastgoed.

Zoals treffend omschreven gelooft Blooming Buildings in de veelzijdige bijdragen van groen aan uiteenlopende doelen, waaronder ESG en CSRD. De overtuiging is dat deze waarde niet alleen esthetisch is, maar ook tastbare impact heeft op vastgoed.

Het evenement biedt een unieke gelegenheid om dieper in te gaan op de manieren waarop groen niet alleen esthetische en milieutechnische voordelen oplevert, maar ook economische en sociale waarde toevoegt aan projecten en initiatieven. Samen met opdrachtgevers delen zij een passie voor innovatie en duurzaamheid, en zijn verheugd om ervaringen en inzichten op dit gebied met jou te delen.

Een van de opdrachtgevers, Altera Vastgoed, zal de ervaringen en overtuigingen van de inzet van groen in de samenwerking met Blooming Buildings delen.

Binnenkort zal meer informatie over het programma en de sprekers beschikbaar zijn maar aanmelden is uiteraard al mogelijk.