Ga door naar hoofdcontent
EventsNieuwjaars matchmaking ledenevent

Nieuwjaars matchmaking ledenevent

Categorie
Datum21 januari 2022
Tijd09:00 - 10:30 uur
LocatieOnline matchmaking event
Aanmeldformulier Nieuwjaars Matchmaking Event 2022
Dit evenement is al geweest.
Afbeelding Nieuwjaars matchmaking ledenevent

Online matchmaking ledenevent 2022

Tijdens dit bijzondere event gaan wij de combinaties maken tussen onze leden op basis van NEXPLOIT. Er is dus niet alleen gelegenheid om elkaar als leden ‘hernieuwd’ te ontmoeten maar er zal ook ingezet worden op persoonlijke gesprekken met elkaar over de onderwerpen binnen de 7 thema’s.

DOE JE MEE AAN HET GESPREK?
In het afgelopen najaar hebben wij een enquête naar onze leden gestuurd met de vragen: waar houd jij je dagelijks mee bezig? én waar ben je aanvullend in geïnteresseerd? Gerelateerd aan de 7 thema’s van NEXPLOIT. Met de gegeven antwoorden maken wij jouw relevante verbindingen met andere leden.

Wij vragen je vriendelijk, indien je dit nog niet hebt gedaan, het formulier ‘wat is jouw expertise’, die op verschillende plaatsen op onze website te vinden is, alsnog in te vullen.

Tijdens dit event MATCHEN wij onze leden op basis daarvan aan elkaar. In drie korte rondes en met medewerking van o.a. de leden van het Business Innovatie Lab, geven wij gematchte groepen de gelegenheid met elkaar in gesprek te gaan over specifieke onderwerpen binnen het thema. En hiermee innovatieve voorstellen aan te wakkeren, onderzoeksideeën te verrijken én slimme samenwerkingsverbanden te stimuleren.

Aansluitend aan het Matchmaking event bieden wij nog een interessant webinar aan. Meer informatie daarover is zeer binnenkort beschikbaar. Houd daarvoor onze nieuwsbrieven of de eventpagina op onze website in de gaten.

Afbeelding voor Mayra Rijkse

Welkom en nieuwjaarswens

Presentatie door Mayra Rijkse
Tijd09:00 uur
Afbeelding voor Nieuwjaars matchmaking ledenevent

Drie rondes matchmaking sessies met tussendoor plenaire terugkoppelingen door gespreksleiders

Tijd09:10 uur

In twee korte rondes en met medewerking van o.a. de leden van het Business Innovatie Lab en bestuursleden, geven wij gematchte groepen de gelegenheid met elkaar in gesprek te gaan over specifieke onderwerpen binnen het thema. En hiermee innovatieve voorstellen aan te wakkeren, onderzoek ideeën te verrijken én slimme samenwerkingsverbanden te stimuleren.

Tussen de rondes door wordt iedereen steeds weer plenair ’teruggehaald’ en wordt er een kleine samenvatting gegeven van de gesprekken die hebben plaatsgevonden.

Afbeelding voor Nieuwjaars matchmaking ledenevent

Conclusies en vervolgstappen

Tijd10:20 uur