Ga door naar hoofdcontent
EventsNoorderlijk Vastgoedcongres 2024

Noorderlijk Vastgoedcongres 2024

Categorie
Datum15 februari 2024
Tijd08:30 - 19:00 uur
LocatieMartiniplaza in Groningen
Dit evenement is al geweest.
Afbeelding Noorderlijk Vastgoedcongres 2024

NEVAP is partner van het Noorderlijk Vastgoedcongres 2024

Het Noordelijk Vastgoed Congres wordt jaarlijks georganiseerd. Met negen workshops en vijf sprekers is dit het grootste vastgoed gerelateerde congres in Noord-Nederland! Op het congres zijn verschillende partijen te vinden die actief zijn in de vastgoedbranche.

De organisatie bestaat uit zeven enthousiaste vastgoedstudenten die verbonden zijn aan de studievereniging, S.V. Villa ’96.

‘’Onze missie is om studenten en het bedrijfsleven aan elkaar te koppelen.’’

Het Noordelijk Vastgoedcongres richt zich op een breed scala aan onderwerpen, variërend van duurzaamheid en technologie tot stedelijke ontwikkeling en vastgoedfinanciering. Er wordt gestreefd naar deelnemers een divers en uitgebreid programma te bieden dat bestaat uit inspirerende keynotes, boeiende paneldiscussies, interactieve workshops en waardevolle netwerkmogelijkheden.

Het congres onderscheidt zich door de focus op het identificeren van opkomende trends en technologieën die de toekomst van vastgoed zullen bepalen. Zij geloven sterk in de kracht van samenwerking en de waarde van het delen van kennis om innovatie te bevorderen. Ze moedigen actieve betrokkenheid aan en bieden een platform voor deelnemers om ideeën uit te wisselen en best practices te ontdekken.

Meer informatie over het congres en de mogelijkheid als deelnemer aan te melden óf partner van het congres te worden via de button: