Ga door naar hoofdcontent
EventsREBF festival 2024

REBF festival 2024

Categorie
Datum25 november 2024
Tijd08:00 - 19:00 uur
LocatieThe Hague Conference Centre New Babylon, Anna van Buerenplein 29, 2595 DA Den Haag
Afbeelding REBF festival 2024

REBF Festival is hét kennisfestival over de toekomst van de bouw- en vastgoedwereld. Het festival wordt twee keer per jaar georganiseerd. De missie is het samenbrengen van bouw- en vastgoedprofessionals, zodat wij kunnen werken aan een beter gebouwde omgeving. Tijdens het REBF Festival wordt dit gedaan op een unieke en ontspannen manier, waarbij de nadruk ligt op kennis opdoen en delen. Hierom zit het festival bomvol met kennissessies, keynotes en workshops. Daarnaast is het natuurlijk ook leuk om elkaar weer te spreken.

NEVAP inhoudelijk partner

Ook in 2024 is NEVAP inhoudelijk partner. Het eerstvolgende festival vindt plaats op 25 november 2024 in Babylon Den Haag. Deze editie heeft een politieke focus.
NEVAP-leden zullen praktische workshops / kennissessies houden en bijdragen aan panels op gebied van vastgoedexploitatie. Over actuele thema’s met concrete oplossingen zoals duurzaamheid, ESG, data en digitalisering, vastgoedmanagement, etc

Samenwerken als oplossing voor snellere ontwikkeling

Binnenkort zullen wij de workshops / kennissessies die wij organiseren weer hier gaan publiceren. We houden je op de hoogte.

Leden van NEVAP kunnen met korting het Festival bijwonen. Binnenkort zal daartoe hier een link beschikbaar zijn waarmee de toegangskaarten tegen gereduceerde prijs besteld kunnen worden.