Ga door naar hoofdcontent
EventsStudentendag PROVADA 2022

Studentendag PROVADA 2022

Categorie
Datum16 juni 2022
Tijd11:30 - 16:00 uur
LocatieRAI Amsterdam Europaplein 24, Amsterdam
Dit evenement is al geweest.
Afbeelding Studentendag PROVADA 2022

Op donderdag 16 juni biedt PROVADA HBO- en WO-studenten een speciaal studentenprogramma aan. De dag wordt geopend om 11:30 uur met een inleiding over de vastgoedmarkt. En aansluitend een gesprek met werkgevers en studenten.

Het doel van deze dag is tweeledig, namelijk studenten en werkgevers met elkaar in contact brengen én de vastgoedsector in de volle breedte in de schijnwerpers te zetten. Werkgevers, waaronder een aantal leden van NEVAP, die deelnemen aan dit programma ontvangen studenten op hun stand voor een kennismaking en een eventuele activiteit. De dag is bedoeld voor 4e jaars studenten HBO en WO (bouwkunde, vastgoed & makelaardij) en hebben uitnodigingen gekregen via hun docenten.

NEVAP is gastheer/vrouw van de PROVADA studentendag. Wij zijn met een aantal van onze leden en de coördinatoren van de aangesloten HBO opleidingen aanwezig in de Business Lounge in hal 12 waar studenten en geïnteresseerden van harte welkom zijn om hun vragen te stellen, kennis te maken en een kopje koffie/thee te drinken.

Informatie over de activiteiten voor studenten van de NEVAP ledenorganisaties is onderstaand beschikbaar.

Meer informatie over de openingsbijeenkomst van het studentenprogramma en over PROVADA in het geheel is via deze link te verkrijgen.

programmaonderdelen van de NEVAP leden tijdens de Studentendag van PROVADA

Afbeelding voor Studentendag PROVADA 2022

Studentenprogramma Altera

Tijd12:15 uur

Werk samen een casus uit

Deelnemende studenten worden in een team van ongeveer vijf personen ingedeeld en krijgen een casus voorgelegd over het verduurzamen van zowel appartementen als rijtjeswoningen. Verschillende voorstellen voor het verduurzamen leggen we aan de teams voor, zowel klimaatadaptief als klimaatmitigerend. De teams worden gevraagd om de haalbaarheid van de voorstellen uit te werken, de kansen te benoemen en ook de eventuele (technische, juridische en financiële) belemmeringen aan te geven.

Klik hier voor de volledige uitleg en mogelijkheden

Afbeelding voor Studentendag PROVADA 2022

Studentenprogramma Colliers

Tijd12:15 uur

Denk mee over de toekomst van de stad

Kom op donderdag 16 juni tussen 12.15 en 15.30 uur naar de stand van Colliers (12.20), maak kennis met onze professionals en discussieer aan de hand van verschillende stellingen mee over de toekomst van de stad. Uit de beste antwoorden wordt een winnaar geselecteerd.

Klik hier voor de volledige uitleg en mogelijkheden

Afbeelding voor Studentendag PROVADA 2022

Studentenprogramma Amsterdam School of Real Estate

Tijd12:45 uur

Help, de grenzen van het vastgoedvak vervagen

Research fellows van de Amsterdam School of Real Estate (ASRE) verkennen samen de verschuivende grenzen van de traditionele vastgoedsector en wat dit betekent voor een nieuwe generatie vastgoedprofessionals.

Klik hier voor de volledige uitleg en mogelijkheden

Afbeelding voor Studentendag PROVADA 2022

Studentenprogramma KERN i.s.m. NEVAP: ”Masterclass Conceptontwikkeling!”

Tijd13:00 uur

Vind jij gebouwen ook vaak op elkaar lijken? Voel jij je ook weleens lost in een locatie of voel jij je er meteen thuis? Dat heeft dan alles te maken met conceptontwikkeling, of juist het gebrek daaraan. En dat gebeurt aan de voorkant van een ontwikkeltraject.

Lot Frijling, oprichter Yellow Concepts, geeft jou hierin een speciale masterclass, zodat je in korte tijd echt toepasbare tips & tricks meeneemt voor de ontwikkeling van jouw ideale gebied of gebouw! Van groot tot klein met de garantie op rendement op alle mogelijke niveaus.

Naast deze masterclass geeft Frijling ook een preview van haar inspirerend Handboek Conceptontwikkeling, dat een leidraad is voor iedereen die waardevolle locaties wil ontwikkelen voor de wereld van morgen.

klik hier voor het programmaonderdeel op de website van PROVADA

Afbeelding voor Studentendag PROVADA 2022

a.s.r. real estate meets PROVADA students

Tijd14:00 uur

Altijd al die ene vraag willen stellen aan een CEO, CFRO, managing director, fund director, research manager, duurzaamheidsmanager, HR manager, asset manager, property manager van a.s.r. real estate?

Bezoek op 16 juni 2022 onze stand tussen 14.00-15.00 uur en wij zitten klaar om met jullie te speeddaten.

Klik hier voor de volledige uitleg en mogelijkheden

Word NEVAP lid

Sluit je aan en maak gebruik van de voordelen die het NEVAP lidmaatschap je biedt. Krijg onbeperkt toegang tot onze informatiebronnen en kom in contact met een van je aangesloten collega’s.

Afbeelding NEVAP_NEXT_Utrecht drukwerk-02