Ga door naar hoofdcontent
EventsTour PROVADA 2024 – Volg de paraplu!

Tour PROVADA 2024 – Volg de paraplu!

Categorie
Datum13 juni 2024
Tijd12:30 - 16:00 uur
LocatieRAI Amsterdam
Inschrijven Tour PROVADAAfbeelding Tour PROVADA 2024 – Volg de paraplu!

Het is weer bijna tijd voor het grootste vastgoedevent van Nederland!

NEVAP, KERN en de Amsterdam School of Real Estate realiseren voor de 2e keer in hal 12 het Kennisplein tijdens PROVADA 2024.
Daarmee bieden wij onze partners, leden, relaties, studenten en belangstellenden een plek op de grootste vastgoedbeurs van Nederland om te ontmoeten, te netwerken en kennis te delen.

Ook aan de studenten wordt uitgebreid aandacht besteed!

Naar het model van stadswandelingen voor toeristen heeft Dynamis (dit jaar i.s.m. NEVAP) een rondleiding voor studenten bedacht, over het grootste vastgoedevent van Nederland. 2 uur loop je onder begeleiding van tourguides langs de stands op de beurs, waarbij Young Professionals je vertellen over de bedrijven waar je langs komt en wat hun rol in vastgoed is. Bij 5 bedrijven word je tijdens de tour verwelkomd met een presentatie, speeddate, quiz of workshop zodat je die organisaties vast wat beter leert kennen.

Op donderdag 13 juni vindt Tour PROVADA 2024 plaats.

Misschien ontmoet je die dag wel je nieuwe stagebegeleider of werkgever? Schrijf jij straks je thesis bij Altera of Heijmans? Of vind je je eerste baan bij het Colliers? Of kies je misschien toch voor Dynamis 😊! Een ding is zeker; Tour PROVADA is dé manier om het maximale te halen uit je bezoek aan Nederlands grootste vastgoedevenement.  

Er zijn die dag 4 tours waar maximaal 20 studenten per tour aan kunnen deelnemen. We starten op verschillende tijden, en vol=vol dus schrijf je snel in. 

NB: je dient in het bezit te zijn van een geldig toegangsbewijs voor PROVADA om hieraan deel te kunnen nemen.

We verwelkomen je graag. Tot Tour PROVADA!

Wil je meer weten over de deelnemers van het Kennisplein en de programmering gedurende drie dagen? Ga dan via de button naar de eventpagina: