Ga door naar hoofdcontent
InformatieNEVAP lidmaatschap

NEVAP lidmaatschap

NEVAP heeft verschillende lidmaatschappen afhankelijk van de aard en grote van de organisatie. Een organisatie is lid en daarmee hebben medewerkers de mogelijkheid zich als persoonlijk lid aan te melden onder het organisatielidmaatschap.

Geïnteresseerd in een NEVAP lidmaatschap?

Is uw organisatie geïnteresseerd in een lidmaatschap van NEVAP? Neem dan gerust contact met ons op. Zodat wij u in een persoonlijk gesprek kunnen vertellen welke voordelen én mogelijkheden het lidmaatschap u, uw medewerkers én de organisatie geeft. Wij vertellen u er graag over.

De lidmaatschappen zijn opgebouwd uit:

  • ZP lidmaatschap (voor zelfstandige professionals actief in de vastgoedexploitatie sector)
  • Kleine organisatie lidmaatschap (voor beleggers, vastgoedmanagement organisaties, corporaties en corporates t/m 20 medewerkers)
  • Grote organisatie (voor beleggers, vastgoedmanagement organisaties, corporaties en corporates vanaf 20 medewerkers)
  • Adviseurs lidmaatschap (voor adviesbureaus gelieerd aan vastgoedexploitatie)
  • Onderwijs lidmaatschap (voor onderwijsinstellingen (HBO en universiteit))

Aanmelden als persoonlijk lid?

De persoonlijke leden

Als je medewerker bent van een organisatie die lid is kun je het persoonlijke lidmaatschap aanvragen.

 

Met dit lidmaatschap heb je de mogelijkheid om binnen het kennisplatform bij te dragen aan kennis en verbinding, aan te melden voor bijeenkomsten en op de hoogte te blijven van het laatste nieuws op gebied van ontwikkelingen, innovaties en kwaliteitsverbeteringen binnen de vastgoedexploitatie sector.

 

Ook heb je als lid toegang tot de documenten met onderzoeken, presentaties, blogs, video’s en papers om je kennis te verbreden en/of te verdiepen. En kan je eenvoudig contact leggen met andere persoonlijke leden van NEVAP via het digitale ledenplatform.

 

Regelmatig worden de organisaties in ons kennisplatform gevraagd mee te denken / te praten aan onderzoeken en regiegroepen op bepaalde (specifieke) thema’s. Hiervoor leggen wij de directe contacten en coördineren de uitnodigingen daarvoor aan onze leden.

 

Aanmelden als persoonlijk lid kan ook via bovenstaande button.