Ga door naar hoofdcontent
InformatieNEVAP lidmaatschap

NEVAP lidmaatschap

NEVAP heeft verschillende lidmaatschappen afhankelijk van de aard en grote van de organisatie. Een organisatie is lid en daarmee hebben medewerkers de mogelijkheid zich als persoonlijk lid aan te melden.

De persoonlijke leden

Als je medewerker bent van een organisatie die lid is kun je het persoonlijke lidmaatschap aanvragen.

Met dit lidmaatschap heb je de mogelijkheid om binnen het kennisplatform bij te dragen aan kennis en verbinding, aan te melden voor bijeenkomsten en op de hoogte te blijven van het laatste nieuws op gebied van ontwikkelingen, innovaties en kwaliteitsverbeteringen binnen de vastgoedexploitatie sector.

Ook heb je als lid toegang tot de documenten met onderzoeken, presentaties, blogs, video’s en papers om je kennis te verbreden en/of te verdiepen. En kan je eenvoudig contact leggen met andere persoonlijke leden van NEVAP via het digitale ledenplatform.

Aanvraag lidmaatschap NEVAP

Geïnteresseerd in lidmaatschap?

Bent u geïnteresseerd in een lidmaatschap van NEVAP? Neem dan gerust contact met ons op. Zodat wij u in een persoonlijk gesprek kunnen vertellen welke voordelen én mogelijkheden het lidmaatschap u, uw medewerkers én de organisatie geeft. Wij vertellen u er graag over.

Aanmelden als persoonlijk lid?

Wilt u zich aanmelden voor het NEVAP lidmaatschap? Klik op onderstaande button en vul het lidmaatschapsinschrijfformulier in. U ontvangt zo spoedig mogelijk schriftelijk bericht over uw aanvraag.