Ga door naar hoofdcontent
InformatieOnze visie

Onze visie

NEVAP faciliteert, coördineert en beheert verbinding in de vastgoedexploitatie sector om innovaties aan te jagen en de kwaliteit van vastgoedexploitatie te vergroten.

Belangrijke ontwikkelingen:

  • Er ligt een grote organisatorische opgave ten aanzien van het klimaatakkoord en de woningnood, waar tevens steeds nieuwe uitdagingen bij komen; te denken valt aan nieuwe bronnen van energie, het tekort aan materialen en vakmensen en de veranderende wet- en regelgeving.
  • NEVAP opereert op alle actuele onderwerpen binnen vastgoedexploitatie.
  • NEVAP opereert in de verbinding tussen strategische, tactische en operationele vraagstukken (opgaven) en onderwerpen. NEVAP legt verbinding tussen het fondsmanagement, assetmanagement en portefeuillemanagement.

NEVAP van vandaag en morgen

  • NEVAP is hét leidende kennisinstituut op het gebied van vernieuwende vastgoedexploitatie.
  • Het verbindt de leden over alle sectoren heen en is hét ‘life cycle instituut’ van de vastgoedexploitatie professional.
  • NEVAP is de plek waar je kennis, inspiratie en connecties zoekt, krijgt en deelt. En het, waar mogelijk, ook de persoonlijke kennisverwachting overtreft.
  • NEVAP heeft het voorbereidende werk in de verduurzaming van vastgoedexploitatie neergezet met het oog op de verplichtingen in 2030 en 2050.
  • NEVAP is de architect van versnelling op gebied van vernieuwende aanpak van organisatie én proces binnen vastgoedexploitatie.

Onze missie

NEVAP wil een belangrijke bijdrage leveren aan een toekomstbestendige, leefbare en gezonde gebouwde omgeving door middel van het verbinden van vastgoedexploitatie-organisaties en professionals. Alsook aan elkaars oplossingen om tot een gezamenlijke richting te komen voor de opgaven en uitdagingen van nu.

NEVAP jaagt aan en stelt ideale teams samen die in situaties nodig zijn om daadwerkelijke stappen te zetten in aanpak, op conceptueel gebied of rondom financiële vraagstukken.

Lees meer over onze missie

Vragen? Stel ze aan NEVAP

Iedere vastgoedprofessional kan zich met vastgoedexploitatie gerichte vragen tot het NEVAP platform wenden. NEVAP is de bron waar men zich aan kan laven en waar vanuit men in contact kan komen met de juiste persoon of organisatie. Neem hiervoor contact met ons op.