Ga door naar hoofdcontent
InformatieWat is NEVAP?

Wat is NEVAP?

NEVAP, het Nederlands Vastgoedexploitatie Platform, is hét onafhankelijke platform voor toekomstgerichte professionals in en gerelateerd aan de vastgoedexploitatiesector. NEVAP legt verbinding tussen mensen en partijen om innovaties aan te jagen en kwaliteit van vastgoedexploitatie hoog te houden.

Vastgoedexploitatie

NEVAP is interessant voor alle personen en organisaties die professioneel betrokken zijn bij de vastgoedexploitatie, zoals vastgoedmanagers, beleggers in vastgoed op directie- en managementniveau, overheidsfunctionarissen, experts op gebied van beheer en onderhoud, docenten en studenten. Vanuit de brede basis van vastgoedexploitatie, verbindt het platform verschillende partijen binnen én buiten de sector.

Daarnaast onderhouden wij een nauwe samenwerking met de vastgoed (-gerelateerde) opleidingen en leggen wij de verbindingen tussen onze leden en de toekomstige vastgoedprofessionals.

Onze visieOnze missie
Faciliteren, coördineren en beheren verbinding in de vastgoedexploitatie sector om innovaties aan te jagen en de kwaliteit van vastgoedexploitatie te vergroten.

Belangrijke bijdrage leveren aan een toekomstbestendige, leefbare en gezonde gebouwde omgeving door middel van het verbinden van vastgoedexploitatie-organisaties en professionals.
Lees meer over onze visieLees meer over onze missie

NEXPLOIT thema’s centraal

Partijen vinden elkaar rond de zeven thema’s van NEXPLOIT, op het gebied van fysiek vastgoed, de eisen die wij eraan stellen, de organisatie en uitvoering. Zo geeft NEVAP met de blik op de toekomst ruimte aan het testen van kennis en het toetsen van ideeën op verschillende terreinen. We zorgen voor de verbinding van onze leden op inhoud en onderwerpen en helpen waar mogelijk om die in de gezamenlijkheid tot verdere ontwikkelingen te brengen.

Een actief netwerk van vastgoedexploitatie professionals

NEVAP organiseert regelmatig bijeenkomsten, bedrijfsbezoeken, seminars en events, om innovaties aan te jagen en naast online, ook live contact te maken. Daarnaast beschikt NEVAP over een kennis- en databank voor leden. Met een wekelijkse nieuwsbrief en via social media houdt het platform leden betrokken bij nieuws en activiteiten.
NEVAP initieert en voert op vele verschillende onderwerpen onderzoek uit en staat in nauwe verbinding met het hoger onderwijs.

Logo Het Nederlands Vastgoedexploitatie Platform (NEVAP)