Ga door naar hoofdcontent
NieuwsCongres Duurzame inzet van bestaande bouw in het woningtekort
Praat mee over het oplossen van het woningtekort en maak impact!

Congres Duurzame inzet van bestaande bouw in het woningtekort

Dinsdag 10 mei 2022Afbeelding Congres Duurzame inzet van bestaande bouw in het woningtekort

Speciale korting voor NEVAP-leden

Het is geen nieuws dat Nederland een groot tekort aan woningen heeft. De uitdaging is om jaarlijks 75.000 nieuwe woningen te blijven bouwen. Deze woningen moeten betaalbaar zijn voor starters en mensen met een middeninkomen. 

Omdat de ambitie om binnen 10 jaar tijd 1 miljoen nieuwe woningen te bouwen niet haalbaar is, wordt er ook gekeken naar bestaande bebouwing. Naast nieuwbouw is het belangrijk om te kijken naar bestaande bouw om het woningtekort te reduceren. Hoe verleng je de levensduur van woningen en welke data heb je nodig om dit effectief te realiseren? Hoe transformeer je gebouwen op een duurzame manier en welke partijen hebben hier welke rol in?

Op donderdag 7 juli vindt het congres Duurzame inzet van bestaande bouw in het woningtekort plaats in Lunteren. NEVAP Lid Martijn Koop (manager bij DWA) en Shahid Talib (Directeur Smart City bij Heijmans – die onlangs ook spreker was bij het NEVAP event ‘Cities en Buildings’) zijn parallelsessie leiders. Ben jij er ook bij?

Profiteer als NEVAP-lid van 10% korting door de code hethuisdossier10 te gebruiken bij je aanmelding. Bij aanmelding vóór 16 mei geniet je bovendien ook nog eens van het early-bird tarief.