Ga door naar hoofdcontent
NieuwsDiscussieer mee over duurzaam investeren middels ESG! 

Discussieer mee over duurzaam investeren middels ESG! 

Dinsdag 26 juli 2022Afbeelding Discussieer mee over duurzaam investeren middels ESG! 

Vanuit NEVAP zal op 21 september tijdens REBF Festival Norbert Bol (Building Values) de moderator zijn van het panel over ‘duurzaam investeren in vastgoed middels ESG‘. De panelleden zijn Rudy Verstappen (Altera Vastgoed), Annemarie van Doorn (DGBC), Bernardo Korenberg (Bouwinvest) en o.v.b. Derk Welling (APG).

Gedurende het tweedaagse REBF festival zijn er diverse events die zullen gaan over verschillende aspecten van duurzaamheid zoals:
• Investeren in CO2 neutraal vastgoed
• Circulair & Duurzaam & Paris Proof & ESG, wat te doen?
• Het verduurzamen van je vastgoedportefeuille, hoe dan?
• Paris Proof gebouw

Het afsluitende event over duurzaam investeren middels ESG zal een interactief gesprek worden met o.a. deelnemers uit het NEVAP platform en zal ook tijdens de aansluitende borrel, en daarna, tot interessante vervolggesprekken leiden.

In het gesprek zullen vastgoedexploitatie-vraagstukken centraal staan. Vanuit het beleggersperspectief zal er verkend worden waar de grenzen (komen te) liggen als het gaat om duurzaam investeren in vastgoed middels ESG? Beleggers mogen wettelijk gezien niet alles. Hoe wordt het optimum bepaald tussen rendement/risico en ESG en hoe zorg je ervoor dat het lange termijn rendement zowel financieel als qua ESG blijft groeien in de exploitatie? Wat is daarvoor nodig en met wie doe je dat samen? Waar zien we interessante goede of knellende voorbeelden?

Inbreng van onze NEVAP leden:
Wil jij ook meedenken en praten over de belangrijkste speerpunten voor dit interactieve panelgesprek? Wij nodigen je hiervoor van harte uit. Stel je vraag of geef je mening of stelling via onze NEVAP groepspagina op LinkedIn