Ga door naar hoofdcontent
NieuwsEnergie bespaar Game voor Gebouwen gaat 9 oktober van start

Energie bespaar Game voor Gebouwen gaat 9 oktober van start

Donderdag 31 augustus 2023Afbeelding Energie bespaar Game voor Gebouwen gaat 9 oktober van start

π‘¬π’π’†π’“π’ˆπ’Šπ’†π’ƒπ’†π’”π’‘π’‚π’“π’Šπ’π’ˆ, π’˜π’‚π’‚π’“ 𝒕𝒆 π’ƒπ’†π’ˆπ’Šπ’π’π’†π’?
Ook jouw organisatie kan flink besparen op energie, maar waar begin je? Met meer kennis over de mogelijkheden zijn kom je al een stuk verder. Een hele dag workshops volgen is een manier, maar met een half uurtje per week ben je er ook!

De Energie Bespaar Game voor Gebouwen is voor iedereen die werkt met of in utiliteitsgebouwen. Ga spelenderwijs aan de slag met verduurzamen van jouw kantoor, fabriekshal, school en meer. De voornaamste doelen zijn bewustwording en kennisdeling over energiebesparing binnen de organisatie. Hoe meer mensen zich hiermee bezighouden en weten wat er mogelijk is, hoe meer we met elkaar gedaan krijgen.

Gedurende 6 weken werken deelnemers door 6 challenges heen, met elke week een ander thema. Zo behandelen we de context van jouw eigen gebouw, wetgeving, snelle verbeteringen en stellen we ambities voor de toekomst op. Iedere challenge bestaat uit enkele quizvragen waarin je leert over, bijvoorbeeld, het verschil tussen energielabels en werkelijk energiegebruik. Hierna volgen acties waarin je deze kennis toepast binnen jouw organisatie. Zo ga je op zoek naar grote verspillers die snel aan te pakken zijn. Afsluitend deel je jouw bevindingen en ervaringen met andere deelnemers om zo van elkaar te leren en je netwerk te laten groeien.

Aan het einde van de Energie Bespaar Game weet je wat er binnen jouw organisatie mogelijk is, waar je aan moet voldoen en heb je de benodigde basis voor vervolgstappen. Zo kan je na deelname moeiteloos in gesprek met een (energie)adviseur, jouw installateurs en technisch beheerder. Je hebt de inhoudelijk kennis om kritische vragen te stellen over de implementatie van jullie bespaarplannen en ambitie voor de lange termijn.

Interesse? Voor meer informatie en aanmelden kijk je op onze website.

Of lees in dit document meer over de achtergrond en de opzet ervan.