Ga door naar hoofdcontent
NieuwsIngenieurs voor gebouwen met lef

Ingenieurs voor gebouwen met lef

Dinsdag 18 januari 2022Afbeelding Ingenieurs voor gebouwen met lef

Wij verwelkomen ABT, de ingenieurs voor bouwen met lef, in het platform van NEVAP. ABT staat bekend om haar integrale blik. Vanuit een proactieve aanpak, met techniek als basis, levert ABT (risicodragend) hun bijdrage aan iconische gebouwen. Denk daarbij aan Depot Boijmans Van Beuningen en de nieuwe Rechtbank Amsterdam. Ook adviseren zij in toenemende mate bij verduurzaming van bestaande gebouwen, zoals Het Nationaal Holocaust Museum en de renovatie van Het Binnenhof.

Ook voor woningbouw voegen zij waarde toe aan bestaande en nieuwe gebouwen op duurzame wijze. ABT levert alle engineering voor Jonas in IJburg, en zijn mede-ontwikkelaar van de HoutKern bouwmethode, een circulair concept om snel, licht en duurzaam te bouwen.

Deze gedegen technische kennis is opgebouwd met 250 professionals die vanuit kantoren in Velp, Delft en Enschede werken aan grootse en kleinere uitdagingen in vastgoed en bouw. Altijd top in techniek, met integrale blik en met een gezonde dosis lef. ABT is onderdeel van Oosterhoff, een groep van negen technische adviesbedrijven op het gebied van de gebouwde omgeving. Met de kennis van deze ruim 500 professionals kunnen zij veel ‘in house’ oplossen en snel schakelen. Opdrachtgevers, ontwikkelaars en architecten vragen ABT vooral om mee te denken over complexe opgaves.  Het onmogelijke mogelijk maken, daar gaan ze voor en is de dagelijkse drive. ABT gaat niet alleen voor een technisch werkbare oplossing, maar voor grensverleggende resultaten.  Impact maken voor de klant, de gebruiker én de maatschappij.

ABT denkt graag mee om het onmogelijke mogelijk te maken. Voor meer informatie kunt u contact opnemen via 026-368 31 11 of op de website kijken

Met leden van het NEVAP netwerk dragen zij graag bij aan oplossingen voor de maatschappelijke opgaves van nu en de toekomst.