Ga door naar hoofdcontent
NieuwsMet integrale benadering inzetten voor efficiënt vastgoedbeheer
Vastgoedexploitatiesector is aan veranderingen onderhevig en ontwikkelingen gaan snel.

Met integrale benadering inzetten voor efficiënt vastgoedbeheer

Maandag 31 januari 2022Afbeelding Met integrale benadering inzetten voor efficiënt vastgoedbeheer

Multifunctioneel gebruik van vastgoed, het toenemend belang van gebruikerstevredenheid en een bredere samenwerking met partners uit andere disciplines; de vastgoedexploitatiesector is aan veel veranderingen onderhevig en de ontwikkelingen gaan snel.

Op 21 januari jl ontmoetten en spraken NEVAP leden elkaar over de thema’s van NEXPLOIT. Uit deze gesprekken kwam vooral naar voren de urgentie om met elkaar, vanuit de verschillende disciplines, samen te werken aan de toekomst van vastgoed- en gebiedsexploitatie en de belangrijke rol die dat vervult binnen de vastgoedsector in zijn geheel.

De leden van NEVAP hebben ieder een stukje van het ‘hoe’. Maar we hebben elkaar nodig voor het totaalbeeld. Om dat te kunnen verwezenlijken is samenwerken en vooral ook met elkaar delen van belang. In die samenwerking liggen de kansen voor de toekomst.

Maar hoe krijgen wij alle losse onderdelen bij elkaar? Op welke manier kan de data uit de verschillende onderdelen aan elkaar gekoppeld worden? En op welke manier kunnen wij het interpreteren?

Er is grote behoefte aan het stroomlijnen van dit vraagstuk en gericht onderzoek en actie nodig. Vooral ook om inzicht te krijgen in de eigen gebruiker en met die informatie daarvoor juiste waarde te creëren en/of te vergroten. Door een integrale benadering kan men de ontwikkelingen inzetten voor efficiënt vastgoedbeheer.