Ga door naar hoofdcontent
NieuwsNEVAP gaat een nieuwe fase in

NEVAP gaat een nieuwe fase in

Maandag 27 mei 2024Afbeelding NEVAP gaat een nieuwe fase in

Utrecht, 22 mei 2024 – Tijdens de ledenvergadering van 22 mei 2024 hebben de leden van het Nederlands Vastgoedexploitatie Platform (NEVAP), na zorgvuldige overweging, ingestemd met het overgaan van NEVAP naar PublicNL. Met deze belangrijke stap wordt NEVAP in staat gesteld om de komende jaren haar activiteiten verder uit te breiden, een breder netwerk aan te boren en om de kennisoverdracht van en voor de vastgoedexploitatiesector naar een hoger niveau te tillen.

Meer innovatie en kwaliteit door samenwerking

Met deze nieuwe koers zet NEVAP zich, onder de vlag van PublicNL, verder in om innovatie en kwaliteit centraal te stellen in vastgoedexploitatiesector. Dankzij de samenwerking met de labels GemeenteNL, CorporatieNL en BGL, ontstaat een krachtige synergie die samenwerking in de keten nog beter mogelijk maakt. Ook het merk NEVAP, het ledenbestand en activiteiten gaan voort onder PublicNL.

De overgang van NEVAP naar PublicNL markeert een cruciale mijlpaal in de geschiedenis van NEVAP en is het resultaat van een evaluatie van de toekomstige koers van de vereniging en een uitgebreide markconsultatie.

Versterking van leiderschap en capaciteiten

Met de continuïteit van de huidige directeur, Mayra Rijkse, blijven de visie en het leiderschap behouden. Bovendien wordt de backoffice uitgebreid. Dit zorgt voor een efficiëntere werking, maar biedt ook ruimte voor een uitbreiding van de activiteiten, zoals die in de afgelopen jaren door onder andere het Business Innovatie Lab gevormd zijn. De positie van NEVAP als toonaangevende speler in de vastgoedmarkt wordt hierdoor verder versterkt.

Reactie van Annelinda van Dijck, voorzitter van het bestuur van NEVAP:

“De overname door PublicNL vertegenwoordigt een spannende nieuwe fase. We zijn ervan overtuigd dat deze stap de positie van NEVAP zal versterken en nieuwe mogelijkheden zal bieden voor groei en ontwikkeling in de vastgoedexploitatiesector.”

Reactie van Tino Meijn, eigenaar van PublicNL:

“De grote opgaven waar Nederland voor staat op het gebied van wonen, werken en leven vragen om meer innovatiekracht en professionaliteit. Dat is exact waar NEVAP voor staat. Door het samengaan met PublicNL zijn we samen in staat om meer professionals te verbinden en te activeren op die thema’s die voor ons hele land van belang zijn.”

Overgangsperiode

De komende maanden vindt een overgangsperiode plaats waarin NEVAP geleidelijk zal integreren in de organisatiestructuur van PublicNL. Tijdens deze periode worden de leden van NEVAP regelmatig geïnformeerd over de voortgang. Alle activiteiten en events zullen doorgang vinden.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Mayra Rijkse, directeur NEVAP, via 030 – 65 85 002 of m.rijkse@nevap.nl.