Ga door naar hoofdcontent
NieuwsNieuw bestuurslid voor NEVAP

Nieuw bestuurslid voor NEVAP

Woensdag 1 december 2021Afbeelding Nieuw bestuurslid voor NEVAP

Tijdens de Ledenvergadering van 25 november jl. is in het Louwman Museum in Den Haag Annelinda van Dijck – van Eck benoemd tot bestuurslid van NEVAP. Zij vervangt Joost Vooijs, die na de maximale termijn, als gewaardeerd bestuurslid is afgetreden.

Annelinda is een all-round vastgoed professional en draagt graag een steentje bij aan een duurzame vastgoedexploitatie met de focus op een beter milieu en samenwerking. Daarnaast heeft zij een grote kennis van duurzaamheid en datasturing in de woningbouwsector. Annelinda heeft eerder functies bekleed bij de Alliantie, BOEi en Vesteda en is tevens (gast)docent aan de Amsterdam School of Real Estate. Zij oriënteert zich momenteel op een vervolgstap.

Met ingang van 25 november jl. bestaat het NEVAP bestuur, naast Annelinda van Dijck – van Eck (portefeuille Cities en Business) uit: Edwin van de Woestijne / a.s.r. real estate (voorzitter), Maurice Kuijten / van ’t Hof Rijnland (penningmeester), Jan-Maarten Elias / Energy Bridge (portefeuille Energy en Materials), Lieke Bienfait / Hogeschool van Amsterdam (portefeuille Talentontwikkeling & educatie en Asset- en propertyservices) en Tim Willemsen / Fortrus (portefeuille Buildings en Health & Safety).