Ga door naar hoofdcontent
NieuwsNieuwjaarsboodschap Annelinda van Dijck – Voorzitter NEVAP

Nieuwjaarsboodschap Annelinda van Dijck – Voorzitter NEVAP

Dinsdag 23 januari 2024Afbeelding Nieuwjaarsboodschap Annelinda van Dijck – Voorzitter NEVAP

Het kernwoord van NEVAP voor 2024 is ‘samen’. Hét speerpunt van het jaar. Omdat wij samen met NEVAP leden en netwerkpartners blijven organiseren en werken aan de doelen die we stellen.

Het past bij de ontwikkeling die we zien; we zijn niet alleen een netwerkorganisatie die kennis bevordert, maar werken ook aan de ontwikkeling in de vastgoedexploitatie-keten. Daarin zetten we stappen en werken wij aan de toegevoegde waarde. Waardecreatie voor de leden op gebied van groei, kennis en vaardigheden. Als de leden groeien, groeien we ook als NEVAP gemeenschap en leren we weer verder van elkaar.

In het komende jaar zullen we actief werken, o.a. met behulp van de werkgroepen, aan het versterken van de onderlinge relaties, het faciliteren van interacties en het stimuleren van samenwerkingsprojecten. Het is ook bijzonder mooi dat we het gebouw van KIVI mogen omarmen als middel om onze doelstellingen te kunnen verwezenlijken. Door middel van het bundelen van kennis en synergiemogelijkheden te verkennen kunnen we samen een verschil maken en de relevantie van onze vereniging versterken. Als het haalbaar is, is het schaalbaar. Daar leren we van, groeien we van, en groeit uiteindelijk heel Nederland ervan.

Samen doen we meer, bereiken we meer, leren we meer en zijn wij NEVAP!.