Ga door naar hoofdcontent
NieuwsStage, afstuderen of baan? Lees verder 👇

Stage, afstuderen of baan? Lees verder 👇

Vrijdag 21 oktober 2022Afbeelding Stage, afstuderen of baan? Lees verder 👇

Career event 2022

Precies een week geleden waren we in Eindhoven, op het Career Event van Fontys Hogeschool. Studenten van o.a. de opleiding Vastgoed & Makelaardij waren naar ons op zoek. Samen met VB&T vastgoedmanagement  nodigden we de studenten uit om naar ons verhaal te luisteren. 

VB&T vastgoedmanagement biedt (afstudeer)stages aan, maar ook banen! Erg interessant dus voor de derde- en vierdejaars studenten. Ook werd er flink wat af georiënteerd door de eerste- en tweedejaars studenten, geweldig om te zien dat ze nu al nieuwsgierig zijn naar wat dit prachtige vakgebied allemaal te bieden heeft. 

Afstuderen met een opdracht op gebied van vastgoedexploitatie en minimaal een 7 hiervoor behaald óf meedoen aan de HBO Challenge levert een NEVAP certificaat op. En met dit certificaat ben je een jaar lang lid! Daarmee brengen wij op een actieve manier de verbinding tussen het leerveld en het werkveld. 

Ben je op zoek naar een (afstudeer) stage of baan en wil je in contact komen met één van onze NEVAP leden, of ben je als NEVAP lid op zoek naar de talenten van de toekomst? Stuur ons een e-mail

Bekijk hieronder onze aftermovie!