Ga door naar hoofdcontent
NieuwsSuccesvolle PROVADA voor NEVAP

Succesvolle PROVADA voor NEVAP

Maandag 10 juli 2023Afbeelding Succesvolle PROVADA voor NEVAP

De afgelopen week stond voor NEVAP in het teken van de deelname aan PROVADA 2023. Samen met KERN en Amsterdam School of Real Estate werd het Kennisplein georganiseerd.

Het kennisplein

Het Kennisplein was ingericht op het delen van kennis en inzichten binnen de vastgoed(exploitatie)sector. Het programma bevatte presentaties, lezingen, paneldiscussies en andere educatieve activiteiten, georganiseerd door de standpartners. Daarnaast was er de gehele dag ruimte om elkaar te ontmoeten, in gesprek te gaan en te netwerken, 

Gezien de grote opkomst bij de inhoudelijke sessies en de toeloop op de stand werd het initiatief goed ontvangen door de leden en relaties van Kern, Amsterdam School of Real Estate en NEVAP en werd de geboden kennis en informatie als waardevol ervaren en bevordert het de samenwerking tussen professionals en platforms. 

a.s.r. studentenontbijt

Het succes van het Kennisplein op PROVADA is een positieve ontwikkeling, omdat het een teken is van een bloeiende en dynamische sector waarin de samenwerking om tot nieuwe oplossingen en innovatie te komen nog altijd een belangrijke rol heeft.

De foto’s van de ochtend zijn inmiddels op de website terug te kijken via deze pagina. 

Wij danken, naast de betrokken leden van KERN, de volgende NEVAP leden voor hun inzet en bijdrage tijdens deze succesvolle dagen:
HOD Nederland, Energy Bridge, Adviesbureau DWA, Area of People, Amsterdam School of Real Estate, Yellow Concepts, Vierders en a.s.r. real estate.