Ga door naar hoofdcontent
NieuwsTerugblik REBF Festival

Terugblik REBF Festival

Vrijdag 21 oktober 2022Afbeelding Terugblik REBF Festival

“Gaver dan dit wordt het niet”, zei Wilfred van der Plas (DWA) over het REBF Festival op de Zuidas. 

 Wouter Truffino was met zijn bedrijf Holland Contech & Proptech organisator van dit mooie evenement, dat voor de eerste, maar zeker niet de laatste keer werd georganiseerd. Als partner van dit festival hebben wij zelf ook drie kennissessies georganiseerd.

“Kennis is ons product. Het delen ervan is wat ons drijft. Want willen we de transitie opgaven van vandaag slechten, dan kunnen we niet anders dan het vermenigvuldigen katalyseren”.

Wilfred trapte samen met Cedrique Steenkamer de dag voor ons af. De workshop ‘Data als succesfactor voor circulariteit‘ werd opgevolgd door ‘Hoe kan hybride werken bijdragen aan de community‘. Met Marinda Hall als host en Harold Coenders, Mark Spiering en Jeroen Hollander als panelleden werd het een interactief gesprek en kwamen we tot mooie inzichten. 

Tot slot was er onze paneldiscussie ‘Duurzaam investeren in vastgoed middels ESG‘ met als gespreksleider Norbert Bol. Panelleden bij deze sessie waren Rudy Verstappen, Annemarie van Doorn, Bernardo Korenberg en Derk Welling.

Bedankt aan alle deelnemers, presentatoren, hosts en natuurlijk de organisatie.