Ga door naar hoofdcontent
NieuwsUpdate NEVAP werkgroepen

Update NEVAP werkgroepen

Vrijdag 1 december 2023Afbeelding Update NEVAP werkgroepen

In de afgelopen twee weken en in de komende maand zijn de werkgroepen druk bezig (geweest) om de puntjes op de ‘i’ te zetten voor wat betreft de doelstellingen en de stip(pen) op de horizon die er gezet moeten worden. Om tegelijkertijd tot een stappenplan te komen. Doestellingen voor de werkgroepen individueel én in de samenwerking met elkaar. Daarmee benutten ze de ketensamenwerking in vastgoedexploitatie optimaal.

De werkgroepen maken daarvoor allemaal gebruik van eenzelfde instrument. Om met elkaar in de dialoog tot de kern van een stappenplan te komen. In de basis is het een eenvoudig model, bestaande uit 16 verschillende elementen waaruit een programma is opgebouwd. Niet bedoeld om compleet te zijn, maar wel om de essenties van de beoogde doelstellingen bloot te leggen en in samenhang, beknopt te visualiseren. 

Op 18 januari 2024 komen ze allemaal bij elkaar in Den Haag. Tijdens het eerste event van 2024 gaan de werkgroepen gezamenlijk aan de slag met de doelstellingen en de benodigde stappen om tot de gewenste innovatieve oplossingen op het gebied van new business, energietransitie, klimaatadaptatie en data & digitalisering te komen.

Ben je ook geïnteresseerd en wil je (structureel óf incidenteel) bijdragen aan het concrete en boeiende project van de werkgroepen? Meld je dan gerust aan via het aanmeldformulier op de eventpagina via de button.
En uiteraard houden we je op de hoogte van de plannen en de uitkomsten.

Klik hier om naar de eventpagina te gaan